• DOLAR 34,18 %-0.07
  • EURO 37,84 %0.02
  • ALTIN 2.906,89 %-0.57
  • BİST100 9.064 %0.57
  • BITCOIN 60.999 %-1.61
  • ETHERIUM 2.340 %-5.76
17°
5 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, engelli ve eski hükümlülere yönelik başlatılan yeni hibe programını duyurdu. Bakanlık, bu kişilerin kendi işlerini kurmalarını desteklemek amacıyla 300 bin TL'ye kadar finansal destek sağlayacak.

5 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere yönelik beklenen yeni düzenlemelerin detaylarını paylaşarak, emekli kartının tanıtımının 15-20 gün içinde yapılacağını belirtti.

5 ay önce Güncel

AK Parti'de yerel seçim sonrası değerlendirme süreci devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde gerçekleşen Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında seçim sonuçları ve parti içi değişimler ele alındı. Erdoğan'ın, açılış konuşmasında parti içinde bayrak değişimi mesajı verdiği belirtildi.

5 ay önce Güncel

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım ve Tüm-Yerel Sen temsilcileri, belediye çalışanlarına yönelik önemli bir mali destek paketini hayata geçirdi. İmzalanan protokol kapsamında, Uşak Belediyesi'nde görev yapan memurlar, sosyal denge tazminatı adı altında her ay 8500 TL ek gelir elde edecek.

5 ay önce Güncel

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu, T10X'in 20 bin satış sözünü tuttuktan sonra çift motorlu dört çeker versiyonunu haziran-temmuz aylarında sınırlı sayıda sunmayı planlarken, T10F sedanın 2025'te satışa çıkacağını ve Avrupa pazarına odaklanacaklarını açıkladı.

5 ay önce Güncel

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın "Belediyenin her yerinde böcek var" açıklamasına sert tepki gösterdi. Özkaya, "Böcek varsa savcılık orada. Suç duyurusunda bulunsun" dedi.

5 ay önce Güncel

AK Parti'nin eski milletvekili Şamil Tayyar, katıldığı bir yayında şehir hastaneleri ve ekonomiye ilişkin çarpıcı bir örnekle dikkat çekti. Şehir hastanelerinde çayın 50 TL, çorbanın ise 300 TL'ye satıldığını ifade eden Tayyar, "Siz milyon dolarlık yatırım yapıyorsunuz, orada bir siyasal fayda doğmuyor ama Mansur Yavaş iki tencere çorbayla sizin inşa ettiğiniz şehir hastanesinden daha fazla bir siyasal fayda sağlıyor" dedi.

5 ay önce Güncel

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, kişisel Youtube kanalı üzerinden yatırım tavsiyeleri verirken, ev ve araç alımı ile döviz biriktirmeye ilişkin önerilerde bulundu

5 ay önce Güncel

Gelir vergisi beyan dönemi sona erdi ancak beyanname vermeyen milyonlarca mükellef tespit edildi. Gelir İdaresi Başkanlığı, pişmanlık hükmünden yararlanarak beyanda bulunmayanlara bir fırsat daha tanıyor. Pişmanlıkla beyanname verenler ceza ödemeden vergilerini ödeyebilecek.

5 ay önce Güncel

Sultangazi'de gerçekleşen bir operasyon, piyasaya sürülmek üzere kesimi yapılan at etlerine yönelik önemli bir adımı temsil ediyor. Polis ve zabıta ekipleri, ihbar üzerine harekete geçerek belirlenen adrese baskın düzenledi. Operasyon sonucunda at eti ve sakatatlar ele geçirilirken, kesim için bekletilen 3 at da ahırda bulundu.