• DOLAR 34,18 %-0.07
  • EURO 37,84 %0.02
  • ALTIN 2.906,89 %-0.57
  • BİST100 9.064 %0.57
  • BITCOIN 60.999 %-1.61
  • ETHERIUM 2.340 %-5.76
17°
5 ay önce Güncel

Diyarbakır'ın Bismil ilçesindeki bir soruşturma kapsamında, üç kişi, aralarında bir milli eğitim müdür yardımcısı ve bir şube müdürünün bulunduğu, gözaltına alındı.

5 ay önce Güncel

Boeing'de uzun süredir çalışan bir mühendis, şirketin güvenlik iddialarını ABD Senatosu panelinde dile getirerek, 787 Dreamliner uçaklarının güvensiz olduğunu iddia etti ve bu iddialar üzerine FAA inceleme başlattı.

5 ay önce Güncel

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir özel banka şubesinde yaşanan olayda, müşterilerin hesaplarından toplamda 205 milyon lira çalındı. Bu vurgunun ardından başlatılan soruşturma kapsamında şube müdürü, müdür yardımcısı ve 2 banka personeli dahil olmak üzere 8 şüpheli tutuklandı.

5 ay önce Güncel

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un ailesiyle birlikte devlete ait özel bir uçakla gerçekleştirdiği Mardin ziyareti, kamuoyunda tartışma yarattı. Özellikle, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın "Kamuda tasarruf için ciddi çalışma yürütülüyor" açıklamalarının ardından, bu ziyaretin zamanlaması ve kullanılan kaynaklar dikkat çekti.

5 ay önce Güncel

Et ve Süt Kurumu (ESK), et ürünlerine bugünden itibaren geçerli olacak şekilde önemli bir fiyat artışı uyguladı.

5 ay önce Güncel

Honor, teknoloji dünyasına yeni bir soluk getiren amiral gemisi Magic6 Pro modelini Türkiye'de satışa sundu. Çinli teknoloji devi, bu yeni modelle birlikte yapay zeka destekli kamera teknolojileri ve yüksek performans sunarak kullanıcıların beklentilerini karşılamayı hedefliyor.

5 ay önce Güncel

YÖK, Türkiye'deki yabancı öğrencilerin kayıt ve kabul işlemlerinin Türk vatandaşı öğrenciler için hak kaybına yol açmadığını ve uluslararası öğrencilerin çoğunun kendi imkanlarıyla eğitim aldığını açıkladı.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Türkiye'ye getirilen Gazzeli çocuk ve yetişkinler için psikolojik destek ile uyum eğitimi çalışmalarına başladı. İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarının ardından Türkiye'ye getirilen çocuk ve yetişkinlere yönelik psikolojik destek ve uyum eğitimi sağlanmaya başlandı.

5 ay önce Güncel

Ziraat Bankası, toplam 1,7 milyar dolarlık sendikasyon kredisi sağladı. Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, kredinin 7 yeni ülkeden 21 yeni bankanın katılımıyla gerçekleştiğini ve geçen yıla kıyasla kredi faizlerinde önemli bir düşüş yaşandığını belirtti.

5 ay önce Güncel

Geçen yıl beklenen satış ve gelir hedeflerine ulaşamayan Samsung, finansal zorluklarla başa çıkmak için üst yönetimde çalışma sürelerini artırdı. Şirket, küresel ekonomik baskılar ve artan maliyetler nedeniyle 'acil durum modu'nu aktive etti ve yöneticilerin haftada altı gün çalışmasına karar verdi.