• DOLAR 34,24 %0.08
  • EURO 37,88 %0.09
  • ALTIN 2.919,48 %-0.14
  • BİST100 9.013 %0.00
  • BITCOIN 61.356 %-1.03
  • ETHERIUM 2.387 %-3.74
14°
5 ay önce Güncel

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına başvuran Aydın Coşkuntürk, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Metro İstanbul yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu. Coşkuntürk, sosyal alan ve duraklara şirket ismi verilerek gelir elde edilmesine yönelik hazırladığı projenin izni olmadan ve telif hakkı ödenmeden hayata geçirildiğini iddia etti.

5 ay önce Güncel

Galatasaray, Real Madrid Kaptanı Nacho Fernandez'i Transfer Listesine Ekledi

5 ay önce Güncel

Anayasa Mahkemesi (AYM), jandarma uzman çavuşlarının taksirli suçlardan 6 ay veya daha fazla ceza alması durumunda sözleşmelerinin feshedilmesine ilişkin düzenlemeyi iptal etti.

5 ay önce Güncel

Yaz meyvelerinin vazgeçilmezi çilekler, havaların ısınmasıyla birlikte tezgahlardaki yerini aldı. Ancak sosyal medyada paylaşılan ve milyonlarca kez izlenen bir video, çilek severlerin bu meyveye bakışını değiştirecek gibi duruyor. Mikroskop altında incelenen bir çilekten çıkan minik sürüngenler, izleyenlerin tüylerini ürpertti.

5 ay önce Güncel

Samsun'da düzenlenen geniş çaplı bir operasyonla, sahte araç plakaları üreten bir imalathane ortaya çıkarıldı. Polis ekipleri, sosyal medya üzerinden yürütülen takiplerin ardından sahte plaka üretimi yapan bir şüpheliyi gözaltına aldı.

5 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacakları görüşmenin zamanlaması hakkında konuşarak, görüşmenin gecikmeyeceğini belirtti.

5 ay önce Güncel

Simide KDV düzenlemesiyle birlikte zam sinyali verildi. Seçim öncesinde simitte yapılan zam geri alınmıştı, ancak şimdi KDV düzenlemesiyle birlikte yeniden zam yapılacak. Pastane ya da kafeden simit alanlar yüzde 10, fırından alanlar ise yüzde 1 KDV ödeyecekler. Halihazırda simitte yüzde 1 KDV uygulayan işletmeler, bu değişiklikle birlikte yüzde 10 KDV uygulayacakları için fiyatlarında yüzde 9-10 oranında artış yapacaklar.

5 ay önce Güncel

İş yerinde cinsiyetçi ve ağır şakalara maruz kalan müşteri yöneticisi E.G, bu durumu defalarca üstlerine bildirmesine rağmen düzelme olmadığı için son çare olarak tartıştığı iş arkadaşına küfür etti. Olay üzerine işten çıkarılan E.G, işe iade davası açtı ve mahkeme, işverenin tutumunu haksız buldu.

5 ay önce Güncel

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'nin (Türkşeker) çeşitli branşlarda toplam 390 sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu.

5 ay önce Güncel

İzmir'de bir kadın işçi, iş yerinde küfürlü konuşan erkek mesai arkadaşına karşı tepki gösterdiği için işten çıkarıldı ancak mahkeme, feshin ölçülü olmadığına ve eşitlik ilkesine aykırı olduğuna hükmetti.