• DOLAR 34,24 %0.01
  • EURO 37,04 %-0.52
  • ALTIN 2.993,83 %-0.05
  • BİST100 8.654 %-1.58
  • BITCOIN 67.659 %-1.07
  • ETHERIUM 2.675 %-0.56
8°
6 ay önce Güncel

Silivri Cezaevi'nde tutuklu olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin soruşturmasında son dakika gelişmesi yaşandı. Tutuklu olan tüm şüphelilere yönelik "vergi usul kanununa muhalefet" suçundan tahliye edilmesine karar kılındı. Fakat 2 ayrı suçtan daha tutuklu olan Dilan Polat ve diğer şüpheliler cezaevinden kalmaya devam edecek. Dilan Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya da söz konusu kararı sosyal medya hesabından paylaştı.

6 ay önce Güncel

Hükümet, kamuda tasarruf çalışmalarını yeni yasa tasarısı ve genelgelerle kapsamlı hale getirecek. Denetimler sıkılaştırılacak, israfa neden olanlardan hesap sorulacak. Maliyeti fazla, büyük projeler ertelenecek.

6 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava tahmin raporu ışığında, bugün öğle saatlerinde Çanakkale civarlarında kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Manisa, Ordu, Sivas, Bingöl ve Van çevrelerinde de sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış olacağı değerlendirildi.

6 ay önce Güncel

Tokat'a bağlı Sulusaray merkezli 5,6 büyüklüğünde deprem korku dolu anlar yaşattı. Aynı yerde 3,5 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Tokat ve Yozgat'a bağlı bazı köylerde hasar gören binalar olduğu ileri sürüldü. Üs üste yaşanan depremlerin ardından Prof. Dr. Naci Görür'den deprem paylaşımı geldi. İşte o açıklama..

6 ay önce Güncel

Erzincan'a bağlı İliç ilçesindeki altın madeninde yaşanan kazanın tüm taraflarıyla incelenmesi ve benzer kazaların engellenmesi için tedbirlerin kararlaştırılması amacıyla oluşturulan Meclis Araştırması Komisyonu'na üye seçimine yönelik karar Resmi Gazete'de paylaşıldı.

6 ay önce Güncel

Tokat Valiliği, il genelinde eğitim öğretime bir gün ara verildiğini açıkladı. Yozgat'ta ise deprem nedeniyle Kadışehri, Çekerek ve Aydıncık ilçelerinde okullar yarın tatil edildi.

6 ay önce MEB

Milli Eğitim Bakanlığı, başarıları ve katkılarıyla öne çıkan 22 bin 226 personeline ödüller verdi. Bakanlık, 02.04.2024 tarihli ve 100016480 sayılı yazısıyla ödüllendirilen personelin listesini yayımladı.

6 ay önce Güncel

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin restoranındaki fiyatlar, belediyelerin açtığı "Halk Lokantaları"nı bile kıskandırdı. Artan pahalılık ve enflasyonun ülkeyi sardığı bir dönemde, TBMM restoranı lüks yaşamı sürdürüyor.

6 ay önce Güncel

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Tokat'ta meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından açıklamalarda bulundu. Moriwaki, Tokat'ta gelecekte büyük bir deprem beklemediğini belirtti.

6 ay önce Güncel

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde meydana gelen olayda, bir öğrenci öğretmenini bıçakladıktan sonra tutuklandı.