• DOLAR 34,21 %0.03
  • EURO 37,92 %0.16
  • ALTIN 2.919,31 %-0.15
  • BİST100 9.013 %0.00
  • BITCOIN 61.305 %-1.12
  • ETHERIUM 2.400 %-3.61
11°
5 ay önce Güncel

Dolar, haftanın son işlem gününde hızla yükselerek yeni rekorlara doğru ilerliyor. Tatil sonrası başlayan haftaya yükselişle giren dolar, rüzgarı arkasına alarak yeni hedeflere yelken açıyor.

5 ay önce Güncel

Kripto para lideri olan Bitcoin, İsrail ordusunun İran'a saldırı gerçekleştirdiği haberleri sonrası 60 bin doların aşağısında bir grafik izliyor.

5 ay önce Güncel

TÜVTÜRK araç muayene istasyonlarında yeni bir dönem başladı. Türkiye'nin 81 ilinde faaliyet gösteren TÜVTÜRK, araç sahiplerinin muayene süreçlerini daha sorunsuz ve hızlı hale getirmek için önemli adımlar attı. Sektör uzmanı Mesut Karaca, muayene işlemlerinin nasıl yapılacağı ve dikkat edilmesi gerekenler konusunda vatandaşları bilgilendirdi.

5 ay önce Güncel

19 Nisan 2024’de ons altın fiyatı 2383 dolardan, gram altın ise 2497 liradan el değiştiriyor.

5 ay önce Güncel

Altın fiyatları en sert iniş çıkışlarını yapıyor. Altın geçtiğimiz haftanın son işlem gününde zirveyi test ettikten sonra yeni haftada çalkantıda ilerliyor. Orta Doğu'daki savaşın belirsizlik sürecinde altın güvenli mi? Gram altın da yeni seyir ne olacak? Hangi yatırım aracına ne kadar birikim yapmalıyız? İşte detaylar..

5 ay önce Güncel

Gazeteci Fatih Altaylı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son konuşmasını değerlendirdi.

5 ay önce Güncel

Silivri Cezaevi'nde tutuklu olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin soruşturmasında son dakika gelişmesi yaşandı. Tutuklu olan tüm şüphelilere yönelik "vergi usul kanununa muhalefet" suçundan tahliye edilmesine karar kılındı. Fakat 2 ayrı suçtan daha tutuklu olan Dilan Polat ve diğer şüpheliler cezaevinden kalmaya devam edecek. Dilan Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya da söz konusu kararı sosyal medya hesabından paylaştı.

5 ay önce Güncel

Hükümet, kamuda tasarruf çalışmalarını yeni yasa tasarısı ve genelgelerle kapsamlı hale getirecek. Denetimler sıkılaştırılacak, israfa neden olanlardan hesap sorulacak. Maliyeti fazla, büyük projeler ertelenecek.

5 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava tahmin raporu ışığında, bugün öğle saatlerinde Çanakkale civarlarında kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Manisa, Ordu, Sivas, Bingöl ve Van çevrelerinde de sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış olacağı değerlendirildi.

5 ay önce Güncel

Tokat'a bağlı Sulusaray merkezli 5,6 büyüklüğünde deprem korku dolu anlar yaşattı. Aynı yerde 3,5 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Tokat ve Yozgat'a bağlı bazı köylerde hasar gören binalar olduğu ileri sürüldü. Üs üste yaşanan depremlerin ardından Prof. Dr. Naci Görür'den deprem paylaşımı geldi. İşte o açıklama..