• DOLAR 34,27 %0.11
  • EURO 37,20 %-0.08
  • ALTIN 3.017,33 %0.73
  • BİST100 8.705 %-1.01
  • BITCOIN 67.650 %-0.6
  • ETHERIUM 2.669 %-1.14
13°
6 ay önce Güncel

Merkez Bankası, piyasanın dolar, faiz, enflasyon ve büyüme tahminlerini kapsayan nisan ayına ilişkin anketini paylaştı. Ankete katılanların yıl sonu dolar tahmini 40,53 lira olarak değerlendirildi. Enflasyon tahmini ise yüzde 44,19 olarak kaydedildi.

6 ay önce Güncel

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, 562 bin TL değerindeki Rolex marka saatiyle çektiği fotoğrafı "Biz bu milletin ta kendisiyiz" notuyla paylaşması sonrasında sosyal medyada büyük bir tepkiyle karşılaştı. Yenişehirlioğlu, gelen tepkiler üzerine paylaşımını kaldırdı.

6 ay önce Güncel

81 kentte köyler gezilerek bitkilerle yapılan karışımlar, yemek yaparken değerlendirilen ot türleri ve ağrılara ve yaralara iyi gelen doğal tarifler listelendi. Biyolojik çeşitliliğin dışında ekolojik faktörlerin de sürdürülebilirliğini sağlamak için hazırlanan çalışma ile bitkisel ilaç üretimi ve doğal şifa kaynaklarının tescilleneceği değerlendiriliyor.

6 ay önce Güncel

Bankalarda kredi faizlerindeki artışlar kredi ile ev sahibi olmayı güç bir hale dönüştürüyor. Konut satışları mart ayı verilerine göre aşağı yönde bir grafikte ilerliyor. Yüksek oranlarda kredi talep edip mülk sahibi olmak isteyenler ilave olarak 2 ev parası da faize yatırıyor. Peki kredi faizleri artmaya devam edecek mi? Mevcut durumda 2 milyon TL kredi talep eden bir kişinin ayda ne kadar ödemesi olacak? İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Dolar, haftanın son işlem gününde hızla yükselerek yeni rekorlara doğru ilerliyor. Tatil sonrası başlayan haftaya yükselişle giren dolar, rüzgarı arkasına alarak yeni hedeflere yelken açıyor.

6 ay önce Güncel

Kripto para lideri olan Bitcoin, İsrail ordusunun İran'a saldırı gerçekleştirdiği haberleri sonrası 60 bin doların aşağısında bir grafik izliyor.

6 ay önce Güncel

TÜVTÜRK araç muayene istasyonlarında yeni bir dönem başladı. Türkiye'nin 81 ilinde faaliyet gösteren TÜVTÜRK, araç sahiplerinin muayene süreçlerini daha sorunsuz ve hızlı hale getirmek için önemli adımlar attı. Sektör uzmanı Mesut Karaca, muayene işlemlerinin nasıl yapılacağı ve dikkat edilmesi gerekenler konusunda vatandaşları bilgilendirdi.

6 ay önce Güncel

19 Nisan 2024’de ons altın fiyatı 2383 dolardan, gram altın ise 2497 liradan el değiştiriyor.

6 ay önce Güncel

Altın fiyatları en sert iniş çıkışlarını yapıyor. Altın geçtiğimiz haftanın son işlem gününde zirveyi test ettikten sonra yeni haftada çalkantıda ilerliyor. Orta Doğu'daki savaşın belirsizlik sürecinde altın güvenli mi? Gram altın da yeni seyir ne olacak? Hangi yatırım aracına ne kadar birikim yapmalıyız? İşte detaylar..

6 ay önce Güncel

Gazeteci Fatih Altaylı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son konuşmasını değerlendirdi.