• DOLAR 34,25 %0.10
  • EURO 37,96 %0.24
  • ALTIN 2.925,23 %0.06
  • BİST100 9.013 %-3.62
  • BITCOIN 61.356 %0.62
  • ETHERIUM 2.377 %-3.72
13°
5 ay önce Güncel

Millî Eğitim Bakanlığı'nın belirlediği takvim doğrultusunda, ilk kez müdür ve müdür yardımcısı olarak görevlendirilecek personel için il içindeki boş kadrolar netleşti. Kadrolara ulaşmak için detaylar haberimizde…

5 ay önce Güncel

Sosyal medyada yayılan bir video, bir kafenin müşterilere su servisiyle fiyatı habersizce iki katına çıkardığını gözler önüne serdi.

5 ay önce Güncel

Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde meydana gelen olayda, 2 kadını bıçaklayan bir kadın tutuklandı. Adliyeye sevk edilirken ise tehditler savurdu.

5 ay önce Güncel

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, doğal gaz ve elektriğe gelecek zam konusunda açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar, Mayıs ayında doğal gaz ve elektrik fiyatlarında herhangi bir zam olmayacağını belirtti.

5 ay önce Güncel

Devlet destekli borç kapatma kredisi ve sicil affı konusu Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin gündemine bomba gibi düştü. Kamu bankaları aracılığıyla sağlanacak olan bu kredi, vatandaşların borç yükünü hafifletmeyi hedefliyor.

5 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Para Fonu (IMF) ve Dünya Bankası Bahar Toplantıları kapsamında düzenlenen etkinlikte önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, harcamaları kontrol etme ve kesintiye gitme kararı aldıklarını belirtti.

5 ay önce Güncel

Merkez Bankası, piyasanın dolar, faiz, enflasyon ve büyüme tahminlerini kapsayan nisan ayına ilişkin anketini paylaştı. Ankete katılanların yıl sonu dolar tahmini 40,53 lira olarak değerlendirildi. Enflasyon tahmini ise yüzde 44,19 olarak kaydedildi.

5 ay önce Güncel

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, 562 bin TL değerindeki Rolex marka saatiyle çektiği fotoğrafı "Biz bu milletin ta kendisiyiz" notuyla paylaşması sonrasında sosyal medyada büyük bir tepkiyle karşılaştı. Yenişehirlioğlu, gelen tepkiler üzerine paylaşımını kaldırdı.

5 ay önce Güncel

81 kentte köyler gezilerek bitkilerle yapılan karışımlar, yemek yaparken değerlendirilen ot türleri ve ağrılara ve yaralara iyi gelen doğal tarifler listelendi. Biyolojik çeşitliliğin dışında ekolojik faktörlerin de sürdürülebilirliğini sağlamak için hazırlanan çalışma ile bitkisel ilaç üretimi ve doğal şifa kaynaklarının tescilleneceği değerlendiriliyor.

5 ay önce Güncel

Bankalarda kredi faizlerindeki artışlar kredi ile ev sahibi olmayı güç bir hale dönüştürüyor. Konut satışları mart ayı verilerine göre aşağı yönde bir grafikte ilerliyor. Yüksek oranlarda kredi talep edip mülk sahibi olmak isteyenler ilave olarak 2 ev parası da faize yatırıyor. Peki kredi faizleri artmaya devam edecek mi? Mevcut durumda 2 milyon TL kredi talep eden bir kişinin ayda ne kadar ödemesi olacak? İşte detaylar...