• DOLAR 34,26 %0.09
  • EURO 37,23 %0.01
  • ALTIN 3.006,76 %0.38
  • BİST100 8.779 %-0.17
  • BITCOIN 68.520 %0.4
  • ETHERIUM 2.743 %3.42
8°
6 ay önce Güncel

Anayasa Mahkemesi, Medeni Kanun'un evlilik birliğinin sarsılmasına dair önemli bir değişiklik yaparak 166. maddenin dördüncü fıkrasını iptal etti. Bu kural, boşanma davası reddedildikten sonra üç yıl geçmesi durumunda evlilik birliğinin temelden sarsıldığını kabul ediyordu.

6 ay önce Güncel

Ortadoğu'da yaşanan son askeri gelişmeler, global finans piyasalarını olduğu gibi kripto para piyasalarını da derinden etkiledi. İsrail ordusunun İran'a yönelik saldırıları sonrasında, kripto para birimi Bitcoin, 60 bin doların altına düşerek önemli bir değer kaybına uğradı. Ancak bu düşüş kısa sürdü; Bitcoin, birkaç saat içinde toparlanarak 65 bin dolara yaklaştı.

6 ay önce Güncel

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: Erzincan İliç'te maden sahasında meydana gelen heyelanda ilk günden bu yana aralıksız olarak devam eden arama çalışmaları neticesinde bu sabah bir işçi kardeşimize daha ulaştık.

6 ay önce Güncel

Ege Denizi'nde, İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında, yerel saatle 11.02'de 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, deprem yerin yaklaşık 6,97 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

6 ay önce Güncel

Millî Eğitim Bakanlığı'nın belirlediği takvim doğrultusunda, ilk kez müdür ve müdür yardımcısı olarak görevlendirilecek personel için il içindeki boş kadrolar netleşti. Kadrolara ulaşmak için detaylar haberimizde…

6 ay önce Güncel

Sosyal medyada yayılan bir video, bir kafenin müşterilere su servisiyle fiyatı habersizce iki katına çıkardığını gözler önüne serdi.

6 ay önce Güncel

Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde meydana gelen olayda, 2 kadını bıçaklayan bir kadın tutuklandı. Adliyeye sevk edilirken ise tehditler savurdu.

6 ay önce Güncel

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, doğal gaz ve elektriğe gelecek zam konusunda açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar, Mayıs ayında doğal gaz ve elektrik fiyatlarında herhangi bir zam olmayacağını belirtti.

6 ay önce Güncel

Devlet destekli borç kapatma kredisi ve sicil affı konusu Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin gündemine bomba gibi düştü. Kamu bankaları aracılığıyla sağlanacak olan bu kredi, vatandaşların borç yükünü hafifletmeyi hedefliyor.

6 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Para Fonu (IMF) ve Dünya Bankası Bahar Toplantıları kapsamında düzenlenen etkinlikte önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, harcamaları kontrol etme ve kesintiye gitme kararı aldıklarını belirtti.