• DOLAR 34,22 %0.02
  • EURO 37,84 %0.15
  • ALTIN 2.922,05 %-0.26
  • BİST100 9.013 %-3.62
  • BITCOIN 60.193 %-2.52
  • ETHERIUM 2.382 %-4.44
13°
5 ay önce Güncel

Milletvekillerine temmuzda asgari ücrete zam yapılmayacakken, her ay 14 asgari ücret tutarında maaş alan vekillere 43 bin lira zam yapılacak.

5 ay önce Güncel

Instagram'a, MSN Messenger ve Facebook gibi platformlardan hatırlanan "dürtme" özelliğinin geleceği iddia ediliyor.

5 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, TL mevduat faiz oranlarını ve ticari kredi faizlerini yükseltti. Yapılan güncellemeyle 1-3 aylık TL mevduat faizi yüzde 64,3 seviyesinden yüzde 67,4'e çıkarıldı. Ticari kredi faizleri ise yüzde 66,3 düzeyinden yüzde 67,5'e yükseltildi.

5 ay önce Güncel

Banka mevduat faiz oranları, rekor düzeye ulaştı. Merkez Bankası'nın son açıklamalarına göre, kısa vadeli mevduat faizleri önemli bir artış gösterdi.

5 ay önce Güncel

Türk sinemasının usta isimlerinden Nuri Alço, Eskişehir Şehir Hastanesi'nde başlayan tedavi sürecinin ardından Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Eşi Burcu Alço, Nuri Alço'nun yoğun bakım ünitesinde olduğunu ve kalp pili takılacağını açıkladı.

5 ay önce Güncel

Türksat A.Ş., KPSS gerekmeksizin yüksek maaşlı personel alımı yapacağını duyurdu. İlan, İŞKUR üzerinden yayımlandı ve farklı kadrolar için başvurular internet üzerinden alınmaya başlandı.

5 ay önce Güncel

Anayasa Mahkemesi, Medeni Kanun'un evlilik birliğinin sarsılmasına dair önemli bir değişiklik yaparak 166. maddenin dördüncü fıkrasını iptal etti. Bu kural, boşanma davası reddedildikten sonra üç yıl geçmesi durumunda evlilik birliğinin temelden sarsıldığını kabul ediyordu.

5 ay önce Güncel

Ortadoğu'da yaşanan son askeri gelişmeler, global finans piyasalarını olduğu gibi kripto para piyasalarını da derinden etkiledi. İsrail ordusunun İran'a yönelik saldırıları sonrasında, kripto para birimi Bitcoin, 60 bin doların altına düşerek önemli bir değer kaybına uğradı. Ancak bu düşüş kısa sürdü; Bitcoin, birkaç saat içinde toparlanarak 65 bin dolara yaklaştı.

5 ay önce Güncel

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: Erzincan İliç'te maden sahasında meydana gelen heyelanda ilk günden bu yana aralıksız olarak devam eden arama çalışmaları neticesinde bu sabah bir işçi kardeşimize daha ulaştık.

5 ay önce Güncel

Ege Denizi'nde, İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında, yerel saatle 11.02'de 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, deprem yerin yaklaşık 6,97 kilometre derinliğinde gerçekleşti.