• DOLAR 34,25 %0.10
  • EURO 37,96 %0.24
  • ALTIN 2.925,23 %0.06
  • BİST100 9.013 %-3.62
  • BITCOIN 61.356 %0.62
  • ETHERIUM 2.377 %-3.72
12°
5 ay önce Güncel

CHP içinde hareketli günler yaşanıyor. Özgür Özel'in, partisinin grup toplantısında milletvekillerine yönelik yaptığı uyarılar ve beklenen istifalar gündemi sallıyor.

5 ay önce Güncel

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), zamanaşımına uğrayan hesapların işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla önemli bir değişikliğe gitti. BDDK, zamanaşımına uğrayan hesap sahiplerine bildirim yapılması için belirlenen mektup limitini yüzde 300 oranında artırdı.

5 ay önce Güncel

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye genelinde 33 ilde KDV'siz arsa satışı yapacağını duyurdu.

5 ay önce Güncel

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'nin enerji sektöründe beklenen fiyat artışlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

5 ay önce Güncel

Anayasa Mahkemesi'nden flaş bir karar geldi: Yükseköğretim Kanunu'nda değişiklik yapılmasına ilişkin bazı hükümler iptal edildi.

5 ay önce Güncel

Kapadokya Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım ilanı yayınlandı...

5 ay önce Güncel

Türkiye genelinde kamuya personel alımı için 21 farklı kurum tarafından iş ilanları yayınlandı. Toplamda 4,274 kişinin istihdam edileceği bu alımlar kapsamında hangi kurumun hangi pozisyon için kaç kişiyi alacağı ve başvuru tarihleri netleşti.

5 ay önce MEB

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı kurumlarda 23 Nisan haftası kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler için Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından okullara talimatlar verildi. 22 Nisan tarihinden itibaren 5 gün boyunca sürecek olan etkinlikler, çocukların görsel sanatlar alanındaki yeteneklerini sergilemelerine olanak tanıyacak nitelikte olacak.

5 ay önce Güncel

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 3. dönem kayıt yenileme işlemleri başladı. Öğrenciler, işlemlerini 13 Mayıs'a kadar tamamlayabilecekler.

5 ay önce Güncel

TikTok platformunda yaşanan yeni bir rezalet, kullanıcıları şaşkına çevirdi. Müzik eşliğinde dans eden bir kadının, iddia ettiği yaşına rağmen etek altı görüntülerini paylaşması büyük tepki topladı. İşte detaylar...