• DOLAR 34,28 %0.14
  • EURO 37,29 %0.12
  • ALTIN 3.008,07 %0.42
  • BİST100 8.794 %0.00
  • BITCOIN 69.123 %1.28
  • ETHERIUM 2.705 %2.08
5°
6 ay önce Güncel

Türkiye genelinde kamuya personel alımı için 21 farklı kurum tarafından iş ilanları yayınlandı. Toplamda 4,274 kişinin istihdam edileceği bu alımlar kapsamında hangi kurumun hangi pozisyon için kaç kişiyi alacağı ve başvuru tarihleri netleşti.

6 ay önce MEB

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı kurumlarda 23 Nisan haftası kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler için Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından okullara talimatlar verildi. 22 Nisan tarihinden itibaren 5 gün boyunca sürecek olan etkinlikler, çocukların görsel sanatlar alanındaki yeteneklerini sergilemelerine olanak tanıyacak nitelikte olacak.

6 ay önce Güncel

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 3. dönem kayıt yenileme işlemleri başladı. Öğrenciler, işlemlerini 13 Mayıs'a kadar tamamlayabilecekler.

6 ay önce Güncel

TikTok platformunda yaşanan yeni bir rezalet, kullanıcıları şaşkına çevirdi. Müzik eşliğinde dans eden bir kadının, iddia ettiği yaşına rağmen etek altı görüntülerini paylaşması büyük tepki topladı. İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Milletvekillerine temmuzda asgari ücrete zam yapılmayacakken, her ay 14 asgari ücret tutarında maaş alan vekillere 43 bin lira zam yapılacak.

6 ay önce Güncel

Instagram'a, MSN Messenger ve Facebook gibi platformlardan hatırlanan "dürtme" özelliğinin geleceği iddia ediliyor.

6 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, TL mevduat faiz oranlarını ve ticari kredi faizlerini yükseltti. Yapılan güncellemeyle 1-3 aylık TL mevduat faizi yüzde 64,3 seviyesinden yüzde 67,4'e çıkarıldı. Ticari kredi faizleri ise yüzde 66,3 düzeyinden yüzde 67,5'e yükseltildi.

6 ay önce Güncel

Banka mevduat faiz oranları, rekor düzeye ulaştı. Merkez Bankası'nın son açıklamalarına göre, kısa vadeli mevduat faizleri önemli bir artış gösterdi.

6 ay önce Güncel

Türk sinemasının usta isimlerinden Nuri Alço, Eskişehir Şehir Hastanesi'nde başlayan tedavi sürecinin ardından Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Eşi Burcu Alço, Nuri Alço'nun yoğun bakım ünitesinde olduğunu ve kalp pili takılacağını açıkladı.

6 ay önce Güncel

Türksat A.Ş., KPSS gerekmeksizin yüksek maaşlı personel alımı yapacağını duyurdu. İlan, İŞKUR üzerinden yayımlandı ve farklı kadrolar için başvurular internet üzerinden alınmaya başlandı.