• DOLAR 34,22 %0.02
  • EURO 37,84 %0.15
  • ALTIN 2.922,05 %-0.26
  • BİST100 9.013 %-3.62
  • BITCOIN 60.193 %-2.52
  • ETHERIUM 2.382 %-4.44
13°
5 ay önce Güncel

Galatasaray Kulübü, futbolcuları Fernando Muslera, Lucas Torreira, Barış Alper Yılmaz, Abdülkerim Bardakcı ve Kaan Ayhan ile sözleşme uzattı.

5 ay önce Güncel

Eğitim İş Sendikası İzmir Şube Başkanı Adem Yıldırım'ın ifadelerine göre, büyükşehirlerde ve turizm bölgelerindeki yüksek kira fiyatları, memurları tayin arayışına sürüklüyor.

5 ay önce Güncel

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla çeyrek final rövanşında mücadele etti. İlk maçta 3-2 mağlup olan sarı-lacivertli takım, rövanşta erken bulduğu golle umutlanmasına rağmen, maçı penaltılara taşıyıp burada yaşanan başarısızlıkla turnuvaya veda etti. Sonuç, büyük hayal kırıklığı yaratsa da, elde edilen sonuçlar Türkiye'nin UEFA ülke puanı sıralamasında önemli bir yükselişe neden oldu.

5 ay önce Güncel

Meteoroloji'nin verilerine göre, İstanbul'da yarın sabah saatlerinden itibaren kuzeyden esecek olan rüzgarın fırtınaya dönüşmesi bekleniyor. AKOM (Afet Koordinasyon Merkezi), bu durumla birlikte şiddetli yağış geçişleri olabileceği uyarısında bulundu. Özellikle sabah saatlerinde batı ilçelerde başlayacak yağışların öğle saatlerine doğru İstanbul geneline yayılması bekleniyor.

5 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul, Ankara ve İzmir dahil olmak üzere Türkiye'nin batı bölgelerinde bu hafta sonu için kuvvetli yağışların beklendiğini duyurdu.

5 ay önce Güncel

Ankara'da bu gece kuvvetli fırtına bekleniyor.

5 ay önce Güncel

Son zamanlarda restoran, kafe ve lokantalarda gözlenen yüksek fiyat artışları, vatandaşları harekete geçirdi.

5 ay önce Güncel

Diyarbakır'da DEM'den Skandal Hareket! Belediye Meclis Salonundan Türk Bayrağı Kaldırıldı, Tepkiler Büyüyor

5 ay önce Güncel

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'da ıstakoz paylaşımı, balıkçılarda beklenmedik bir etki yarattı. Daha önce pek ilgi görmeyen ıstakozlar, Bursalı'nın paylaşımıyla birlikte talep patlaması yaşadı ve en çok satılan deniz ürünlerinden biri haline geldi.

5 ay önce Güncel

Bankalarda kredi faizlerindeki artışlar, konut alımını oldukça zorlaştırıyor. Konut satışlarında mart ayında yaşanan düşüş, bu durumu gösteriyor. Özellikle yüksek miktarlarda kredi çekerek ev almak isteyenler, neredeyse iki ev parası kadar faiz ödemek durumunda kalıyorlar. Peki, kredi faizleri daha da yükselecek mi? Şu anda 2 milyon TL kredi çeken bir kişinin aylık taksiti ne kadar? İşte detaylar...