• DOLAR 34,21 %-0.01
  • EURO 37,84 %0.13
  • ALTIN 2.913,44 %-0.55
  • BİST100 9.013 %-3.62
  • BITCOIN 61.470 %-0.05
  • ETHERIUM 2.441 %-1.79
14°
5 ay önce Güncel

Elazığ'da bir lisede 9 kız öğrencinin taciz iddiasıyla şikayet ettikleri okul müdürü, istismar suçu işlediği gerekçesiyle tutuklandı.

5 ay önce Güncel

Dünya Bankası, Türk sanayisinin hava kirliliğini ve sera gazı emisyonlarını azaltmasına yardımcı olmak amacıyla Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası (TKYB) ile 416 milyon dolarlık bir kredi anlaşması imzaladığını açıkladı.

5 ay önce Güncel

Uluslararası Para Fonu (IMF) Avrupa Departmanı Direktörü Alfred Kammer, Türkiye'deki reform programını desteklediklerini ifade ederek, "Türkiye'yi desteklemeye yönelik herhangi bir IMF programına ilişkin görüşme yok." dedi.

5 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclislerinin açılışlarında yaşandığı iddia edilen olaylarla ilgili önemli bir adım attı. Yerlikaya, yapılan açıklamada, Mardin'de 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına', Diyarbakır'da ise 'Türk bayrağının kaldırıldığına' dair iddiaların araştırılması için mülkiye müfettişlerinin görevlendirildiğini belirtti.

5 ay önce Güncel

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.

5 ay önce MEB

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için "görevde yükselme" atama sonuçları açıklandı.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan öğrencilere destek olmak amacıyla 2018-2023 yılları arasında çıkmış YKS sorularının çözüm videolarını yayınladı.

5 ay önce Güncel

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Türkiye'de eğitim gören uluslararası öğrenci sayısını açıkladı ve ülkenin uluslararası öğrenci sayısı bakımından dünyada önemli bir konuma sahip olduğunu belirtti. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Türk vatandaşlarının sadece kimlik kartıyla seyahat edebileceği ülkelerin listesi belli oldu.

5 ay önce Güncel

Çin menşeli otomotiv firması Chery, Türkiye pazarında ikinci el otomobil fiyatlarına meydan okuyacak bir adım attı. Nisan ayı güncel fiyat listesini yayınlayan Chery, sıfır SUV modellerini ikinci el fiyatlarıyla yarıştırarak dikkatleri üzerine çekti.