• DOLAR 34,23 %0.06
  • EURO 37,93 %0.39
  • ALTIN 2.921,07 %-0.29
  • BİST100 9.228 %-1.32
  • BITCOIN 61.196 %-4.53
  • ETHERIUM 2.458 %-6.7
13°
5 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Para Politikası Kurulu'nun faiz kararını 25 Nisan Perşembe günü açıklayacağı duyuruldu. Banka, bir önceki toplantıda politika faizini yüzde 50 seviyesine yükseltmişti.

5 ay önce Güncel

Ülkemizde 15 Nisan'da gırgır ve troller için av yasağı uygulanmaya başladı. Yasaktan dolayı esnafların balık türleri azalınca, tezgahlardaki fiyat tarifesi dudak uçuklattı. İşte yeni fiyatlar..

5 ay önce Güncel

İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya gibi büyükşehirlerde dahil olmak üzere 43 ilde sarı kodlu hava durumu uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve Prof. Dr. Orhan Şen, vatandaşları olası hava değişikliklerine karşı uyardı.

5 ay önce Güncel

ABD Merkez Bankası (Fed) raporunda, enflasyonun ve parasal sıkılaşmanın finansal istikrara ilişkin büyük oranda risk oluşturduğunu aktardı. Fed, Ortadoğu ve Ukrayna'nın küresel ekonomi açısından da risk taşıdığının altını çizdi.

5 ay önce Güncel

İbn Haldun Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden Prof. Dr. Ömer Çınar, Anayasa Mahkemesi'ne yeni üye olarak seçildi. Yükseköğretim Kurulu tarafından önerilen üç aday arasından seçilen Çınar'ın ataması, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak Resmi Gazete'de yayımlandı.

5 ay önce Güncel

Bayram tatilinde yüksek otel fiyatları sebebiyle yerli turistlerin yurt dışına yönelmesini, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken' gündeme getirdi. Palandöken, otel fiyatlarındaki artışın döviz kaybına neden olduğunu ve bu durumun iç turizmi olumsuz etkilediğini dile getirdi.

5 ay önce Güncel

Son zamanlarda altın fiyatları hakkında çeşitli spekülasyonlar yapılırken, Goldman Sachs ve Citibank'tan gelen yeni tahminler piyasalarda dikkat çekici hareketliliklere sebep oldu. Her iki finans devi de önümüzdeki dönem için altın fiyatlarındaki artış konusunda oldukça iyimser. Peki sene sonunda altının gramı ne kadar olacak?

5 ay önce Güncel

Küresel ısınma, mevsimlerde değişkenlik, etkisini kuvvetlendiren polenler... Uzmanlar, büyük risk taşıyan alerjiye neden olan polenlerin yoğun araçların bulunduğu ve hava kirliliğinin yüksek oranda görüldüğü illerde maske takılmasının önemini vurguladı.

5 ay önce Güncel

Elazığ'da, bir lisenin müdürü hakkında dokuz kız öğrenciyi taciz ettiği iddiaları üzerine yürütülen soruşturma sonucunda tutuklama kararı verildi.

5 ay önce Güncel

Pek çok il veya ilçede 2 Haziran'da seçimler yeniden yapılacak, aynı günde 8'inci sınıf öğrencilerinin LGS' ye gireceği biliniyor. Peki bu duruma nasıl bir çözüm üretilecek? İşte detaylar..