• DOLAR 34,23 %0.05
  • EURO 37,93 %0.39
  • ALTIN 2.918,89 %-0.36
  • BİST100 9.262 %-0.95
  • BITCOIN 61.998 %-3.58
  • ETHERIUM 2.480 %-6.28
12°
5 ay önce Güncel

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında şehrin dört bir yanında çeşitli etkinlikler düzenleyecek. Aynı zamanda, İzmir'de toplu taşıma hizmetleri ücretsiz sunulacak, çocuklar için eğlenceli aktiviteler ve şenlikler organize edilecek.

5 ay önce Güncel

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Türkiye'deki yabancı öğrenci sayısının 350 bine ulaştığını duyurdu.

5 ay önce Güncel

Diyarbakır Sur'da 31 Mart yerel seçimlerinde DEM Parti'nin kazandığı belediye başkanı Adnan Örhan'ın makam odasında yaşanan olay, gündemi sarsmış durumda. Devir teslim töreni sonrası yapılan incelemede, Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli ifadelerin kullanıldığı tespit edildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya konuyla ilgili Mülkiye Müfettişi görevlendirdiklerini açıkladı.

5 ay önce Güncel

Finans ve piyasa uzmanı İslam Memiş, YouTube kanalında gerçekleştirdiği analizde, İran-İsrail geriliminin global finans piyasaları üzerindeki etkilerini detaylı bir şekilde ele aldı. İşte Memiş'in altın ve döviz kurları üzerindeki risklerle ilgili değerlendirmesi haberimizde.

5 ay önce Güncel

Merkez Bankası'nın faiz artışları sonrasında bankalarda mevduat faiz oranları yukarı yönlü güncellenmeye devam ediyor. İşte şu anda bankalarda ortalama mevduat faizleri ve 1 milyon TL'nin aylık getirisi hakkında detaylar haberimizde.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Tekin, uzun süredir beklenen devamsızlık affı konusundaki tartışmaları sonlandırdı ve yaklaşan YKS öncesi konuyla ilgili ilk açıklamayı yaptı. Okul gezisi sırasında 12. sınıf öğrencilerinin dersine giren Bakan Tekin, devamsızlık affı beklentilerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

5 ay önce Güncel

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, tartışmalara neden olan 562 bin lira değerindeki Rolex marka saatiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yenişehirlioğlu, "Alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim" dedi.

5 ay önce Güncel

İstanbul'da faaliyet gösteren bir pastanenin el yapımı kurabiyeleri, tanesi 110 liradan satışa sunulmasıyla sosyal medyada tartışma konusu oldu. Pastanenin sahibi, yapılan eleştirilere yanıt vererek, kurabiyelerin maliyetine satıldığını ve fiyat artışı düşündüklerini belirtti.

5 ay önce Güncel

Uluslararası Para Fonu (IMF), Türkiye'de yürürlükte olan ekonomi programını desteklediğini belirterek, "Biz de Türkiye'ye oradaki ekonomi ekibinin izlediği programı tavsiye ederdik" açıklamasında bulundu. IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları kapsamında yapılan basın toplantısında konuşan IMF yetkilisi, Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

5 ay önce Güncel

Anayasa Mahkemesi (AYM), boşanma süreçleri ile ilgili önemli bir değişikliğe imza attı. Mahkeme, boşanma davası reddedilen çiftlerin yeniden dava açabilmeleri için gereken 3 yıl bekleme şartını iptal etti.