• DOLAR 34,18 %-0.14
  • EURO 37,87 %0.20
  • ALTIN 2.920,85 %-0.30
  • BİST100 9.351 %0.00
  • BITCOIN 62.000 %-2.09
  • ETHERIUM 2.490 %-5.36
11°
5 ay önce Güncel

Türk Eğitim-Sen, “Türk Eğitim Sisteminde Proje Okulları” temasıyla bir çalıştay düzenledi. Çalıştaya; Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Genel Merkez Yöneticileri ile alanında uzman eğitimciler ve akademisyenler katıldı.

5 ay önce Güncel

AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Tokat'ın Turhal ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

5 ay önce Güncel

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, son yaşanan olayların kökeninin Van'daki mazbata krizi olduğunu belirterek, DEM'li belediyelerin milli birlik ve devlet yapısını hedef alan eylemlerini eleştirdi.

5 ay önce Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstiklal Caddesi'nde nostaljik tramvayları elektrik enerjisiyle çalışan bataryalı tramvaylarla değiştirerek görüntü kirliliğini azaltmayı planlıyor.

5 ay önce Güncel

CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki, seçimde yenilgiye yüzünden istifa ederken, Lütfü Savaş'ın parti içindeki yöneticilerini aleyhte çalışmakla suçladı.

5 ay önce Güncel

Bursa'da diş implantı tedavisi sırasında yaşanan doktor hatası sonucu vida, çene kemiğine saplanarak hayati risk oluşturdu.

5 ay önce Güncel

BIST 100 endeksi düşerken, altın ve döviz fiyatları yükseldi; hisse senetleri arasında Akfen Yenilenebilir Enerji öne çıktı, Koç Holding en değerli şirket olarak sıralandı.

5 ay önce Güncel

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, İstanbul'un Kent Lokantaları projesine benzer şekilde "Haydi Sofraya" adında uygun fiyatlı yöresel yemekler sunan bir restoranı hizmete aldı.

5 ay önce Güncel

Bursluluk sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

5 ay önce Güncel

Kamu Denetçiliği Kurumu'nun (KDK) Tokat'ta yaşanan bir vakaya ilişkin verdiği tavsiye kararı sonrasında Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), nakil işlemlerinde politika güncellemesi yapma kararı aldı.