• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.248 %-0.22
  • ETHERIUM 2.642 %0.4
6°
5 ay önce Güncel

ÖSYM, 2024 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'nın temel soru kitapçığı ve cevap anahtarını yayımlayarak adaylara erişim sağladı.

5 ay önce Güncel

Diyarbakır Sur Belediyesi'nde yaşanan olayın ardından, Atatürk ve Erdoğan'a hakaret eden şüpheli tutuklandı.

5 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in önderliğinde kamuda önemli tasarruf önlemleri uygulanmaya başlanıyor. Bakan Şimşek, yeni tedbirleri açıklayarak, bütün harcama kalemlerinde kesintiye gidileceğini ve her kurumun bütçesinde belirli oranda küçülme olacağını duyurdu. Ayrıca, sağlık alanındaki ithalatın azaltılacağına da vurgu yaptı.

5 ay önce Güncel

DEM Parti'nin kazandığı Diyarbakır Belediyesi'nde Türk bayrağının resmi siteden kaldırılması tepkilere yol açtı.

5 ay önce Güncel

Türk Eğitim-Sen, “Türk Eğitim Sisteminde Proje Okulları” temasıyla bir çalıştay düzenledi. Çalıştaya; Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Genel Merkez Yöneticileri ile alanında uzman eğitimciler ve akademisyenler katıldı.

5 ay önce Güncel

AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Tokat'ın Turhal ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

5 ay önce Güncel

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, son yaşanan olayların kökeninin Van'daki mazbata krizi olduğunu belirterek, DEM'li belediyelerin milli birlik ve devlet yapısını hedef alan eylemlerini eleştirdi.

5 ay önce Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstiklal Caddesi'nde nostaljik tramvayları elektrik enerjisiyle çalışan bataryalı tramvaylarla değiştirerek görüntü kirliliğini azaltmayı planlıyor.

5 ay önce Güncel

CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki, seçimde yenilgiye yüzünden istifa ederken, Lütfü Savaş'ın parti içindeki yöneticilerini aleyhte çalışmakla suçladı.

5 ay önce Güncel

Bursa'da diş implantı tedavisi sırasında yaşanan doktor hatası sonucu vida, çene kemiğine saplanarak hayati risk oluşturdu.