• DOLAR 34,21 %-0.05
  • EURO 37,86 %0.17
  • ALTIN 2.929,33 %-0.01
  • BİST100 9.351 %-3.25
  • BITCOIN 60.800 %-5.22
  • ETHERIUM 2.441 %-6.6
10°
5 ay önce Güncel

Galatasaray'ın Süper Kupa'yı alması beklenen törenin Pendikspor maçı öncesi gerçekleşmemesi, taraftarları meraklandırdı. Beklenen kutlamanın gerçekleşmemesi, planların değiştiğini gösterdi ve yeni tarih Fenerbahçe taraftarlarını rahatsız etti.

5 ay önce Güncel

Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, "Fatih Terim fonu" olarak adlandırılan dolandırıcılık davası kapsamında ifade verdi. İnan'ın ifadesine göre, Seçil Erzan'ın, banka yöneticileri Hakan Ateş ve Mehmet Aydoğdu'nun bulunduğu bir kurumsal fon hakkında bilgi verdiği belirtildi. İnan, "Erzan, Denizbank şube müdürü olmasaydı bu parayı asla teslim etmezdim. Zararımın giderilmesini istiyorum." dedi.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'ın açıklamalarının ardından, emekliler için hayata geçirilecek olan düzenleme detayları belli oldu.

5 ay önce Güncel

İYİ Parti'nde, seçim sonrası istifa eden Bilge Yılmaz, şimdi de partiden istifa ettiğini açıkladı.

5 ay önce Güncel

Okul Müdürü M.A. ile Müdür Yardımcısı A.A. arasındaki anlaşmazlık, A.A.'ın M.A.'ı odasında zorla alıkoyarak tehdit etmesi ve fiziksel şiddet uygulamasıyla sonuçlandı, olay büyük tepki çekti.

5 ay önce Güncel

Gaziantep'te, uyuşturucu madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir adam, sabah saatlerinde çocuğu tarafından bıçaklayarak öldürüldü

5 ay önce Güncel

ÖSYM, 2024 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'nın temel soru kitapçığı ve cevap anahtarını yayımlayarak adaylara erişim sağladı.

5 ay önce Güncel

Diyarbakır Sur Belediyesi'nde yaşanan olayın ardından, Atatürk ve Erdoğan'a hakaret eden şüpheli tutuklandı.

5 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in önderliğinde kamuda önemli tasarruf önlemleri uygulanmaya başlanıyor. Bakan Şimşek, yeni tedbirleri açıklayarak, bütün harcama kalemlerinde kesintiye gidileceğini ve her kurumun bütçesinde belirli oranda küçülme olacağını duyurdu. Ayrıca, sağlık alanındaki ithalatın azaltılacağına da vurgu yaptı.

5 ay önce Güncel

DEM Parti'nin kazandığı Diyarbakır Belediyesi'nde Türk bayrağının resmi siteden kaldırılması tepkilere yol açtı.