• DOLAR 34,21 %-0.05
  • EURO 37,86 %0.17
  • ALTIN 2.929,33 %-0.01
  • BİST100 9.351 %-3.25
  • BITCOIN 60.800 %-5.22
  • ETHERIUM 2.441 %-6.6
10°
5 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası CHP belediye başkanlarıyla gerçekleştirdiği toplantıda kritik uyarılarda bulundu. Toplantıda, başkanlara "Popülizmden uzak durun, genel siyasete karışmayın" talimatı verildi.

5 ay önce Güncel

İçişleri Bakanlığı, Türkiye'nin çeşitli bölgelerindeki 112 Acil Çağrı Merkezleri ve Nüfus Müdürlüklerine toplam 1608 yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Alım süreci bugün itibarıyla başladı.

5 ay önce Güncel

22 Nisan 2024 Pazartesi gününe ilişkin Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava durumu raporuna göre, Türkiye'nin kuzey ve batı kesimlerinde parçalı yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. Marmara'nın batısı, Kıyı Ege, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize illerinin iç ve yüksek kesimleri ile Manisa ve Antalya'nın kuzeybatısı ve gece saatlerinden itibaren Balıkesir, Bursa ve Yalova çevrelerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

5 ay önce Güncel

Kayseri'de vatandaşlara seslenen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, çarpıcı açıklamalara yer verdi. Anadolu coğrafyasının talan edildiğini itiraf eden Özhaseki, "Ağaçlarımızı yok ettik, ormanlarımızı kel hale getirdik" şeklinde konuştu.

5 ay önce Güncel

Dünya gazetesi yazarı Ufuk Korcan, "Paranın Rotası" köşesinde bugün "Mevduat mı dolar mı" sorusuna cevap aradı. Korcan, tasarruf sahipleri için zor bir dönem olduğunu belirtirken, geçmişte düşük faiz politikası nedeniyle Türk Lirası mevduatının talep görmemesine rağmen, yeni ekonomi politikalarının uygulanmasıyla faiz artışlarıyla TL mevduatının yeniden cazip hale geldiğini ifade etti.

5 ay önce Güncel

Türkiye Elektronik Haberleşme Sektörü Pazar analizine göre, geçen sene 12 milyonu aşkın cep telefonu sisteme kaydedildi. Her dört cihazdan bir tanesi Apple olarak açıklanırken, cihaz sayısı yüzde 25 oranında artış kaydetti.

5 ay önce Güncel

CHP lideri Özgür Özel, erken seçime yönelik kritik açıklamalarda bulundu. Özel, "Millet erken seçim isterse ben de haydi derdim." şeklinde ifade etti.

5 ay önce Güncel

Araç sahibi milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Trafik sigortasında yeni bir süreç başlıyor, primler artık her ay maliyet endeksine göre hesaplanacak. İşte trafik sigortasında yeni gelişmeler..

5 ay önce Güncel

Adana'nın Karaisalı ilçesinde meydana gelen trajik bir olayda, 34 FF 6095 plakalı minibüsün uçuruma devrilmesi sonucu yangın çıktı. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken, 18 kişi de yaralandı.

5 ay önce Güncel

22 Nisan 2024’de ons altın fiyatı 2365 dolardan, gram altın ise 2478 liradan el değiştiriyor.