• DOLAR 34,21 %0.06
  • EURO 37,92 %-0.51
  • ALTIN 2.926,92 %1.07
  • BİST100 9.351 %-3.25
  • BITCOIN 61.850 %-2.54
  • ETHERIUM 2.495 %-3.85
10°
5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim sonrası AK Parti içinde görevden alacağı 5 ismi belirlediği iddia edildi. Gazeteci İsmail Saymaz'ın haberine göre, geçtiğimiz Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısında Erdoğan, partisinin son seçim sonuçlarını masaya yatırdı ve değişim tartışmalarını ele aldı.

5 ay önce Güncel

Temmuz döneminde emekli aylıklarına ve memur maaşlarına yönelik önemli bir zam düzenlemesi yapılacak. Merkez Bankası, ekonomistlerle yaptığı son anket sonuçlarını açıkladı ve 6 aylık enflasyon beklentisini netleştirdi. Emekliye yapılacak zam oranı ve memur maaşlarındaki artışlar bu doğrultuda şekillenecek. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Bir taraftan fiyatlar artmaya devam ederken, diğer taraftan yüksek faiz oranlarından dolayı kredi çekmek zorlaşırken, evini satışa sunmak isteyen mülk sahipleri farklı bir yola başvurdu. İkinci el ilan sitelerinde 'takasa uygun’ şeklinde açıklamalar görenleri şaşırttı. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

15 Temmuz darbe girişiminin ardından yapılan soruşturmalar kapsamında Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli olan Kurmay Pilot Albay Hasan K. ve eşi Güler K. FETÖ üyesi oldukları tespit edildi. Yakalanan Hasan K., etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanmak istediğini belirterek itirafçı oldu.

5 ay önce Güncel

Özellikle gençler arasında popülerlik kazanan elektronik sigaraların ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceği konusunda uyarılar artıyor. Türk Toraks Derneği Tütün Kontrolü Çalışma Grubu Yürütme Kurulu Üyesi Doç. Dr. Seyhan Us Dülger, bu cihazların kalpte ritim bozukluğundan pıhtılaşmaya kadar pek çok ciddi sağlık sorununa sebep olabileceğini belirtti.

5 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmin raporunu yayımladı. Sıcaklık seviyelerinin 2 ila 6 derece yükseleceği beklenirken bazı kentlerde sağanak yağış değerlendirildi. Marmara'nın batısı, Güney ve Kıyı Ege ile Batı Akdeniz’de öngörülen toz taşınımından dolayı dikkatli olunması konusunda çağrı yapıldı.

5 ay önce Güncel

Yapılan bir araştırmaya göre, bulaşıcı hastalık uzmanları sıradaki pandeminin influenza virüsünden meydana geleceğini değerlendiriyor. İşte detaylar..

5 ay önce Güncel

Geçtiğimiz hafta haftanın son işlem gününde gram altın 2550 lirayı geçerken, borsa öğleden sonra aniden çıkış yaptı. Yeni haftada ise yurt içi piyasalar Merkez Bankası’nın faiz kararına odaklandı. Peki altın, borsa ve faizde tahminler ne yönde? İşte ayrıntılar...

5 ay önce Güncel

Konuya yönelik ilan Resmi Gazete'de paylaşılan ilan kapsamında, 3 üniversitenin farklı akademik kollarına 9 akademisyen alınacağı açıklandı.

5 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merkez teşkilatında görevlendirilmek üzere 45 sözleşmeli bilişim personeli alacağını duyurdu. Karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.