• DOLAR 34,22 %0.11
  • EURO 37,91 %-0.53
  • ALTIN 2.931,43 %1.23
  • BİST100 9.351 %-3.25
  • BITCOIN 62.899 %-1.1
  • ETHERIUM 2.515 %-3.95
11°
5 ay önce Güncel

Vivo'nun uygun fiyatlı serisi Vivo S19, Snapdragon 7 Gen 3 yonga seti ve 80W hızlı şarj desteği ile dikkat çekiyor.

5 ay önce Güncel

MHP Lideri Bahçeli, son dakika açıklamasında, "Türk bayrağını kabullenemeyen şerefsizler Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığından derhal çıkarılmalı." şeklinde bir tepki gösterdi. Bahçeli'nin bu açıklaması, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki belediye başkanlığı mazbata töreni sonrasında yaşanan olayları da işaret etti.

5 ay önce Güncel

Bugün, 22 Nisan'da bankalar normal mesai saatlerinde çalışacaklar. Ancak, 23 Nisan Salı gününde...

5 ay önce Güncel

İYİ Parti'nin 27 Nisan'daki kurultayı öncesi delege listesinde usulsüzlük iddiaları ortaya atıldı.

5 ay önce Güncel

Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe Kilit harekâtı kapsamında şehit edilen Teğmen Hulusi Elçi'nin katili olan Suriye uyruklu Xebat kod adlı terörist Mouhammad Hunawi, yapılan bir nokta operasyonla öldürüldü.

5 ay önce Güncel

Bilkent Şehir Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Kevser Gülcihan Balcı, bazı insanlarda kulak memesinde bulunan çizginin kalp-damar hastalıklarının belirtisi olabileceğini açıkladı.

5 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in Amerika Birleşik Devletleri (ABD) temasları sırasında bir panelde kullandığı "yerel halk" ifadesi tartışmalara neden oldu. Konuyla ilgili olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı bir açıklama yaparak, bu ifadelerin siyasi malzeme yapılmaya devam edilmesini şiddetle kınadı.

5 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir televizyon programında öğretmen atamaları ve mülakat konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Atanamayan öğretmenlerin suçlu gibi gösterildiğine dikkat çeken Özel, asıl sorumlunun hükümet olduğunu belirtti. Özellikle son dönemde atanamayan öğretmen sayısının artmasıyla birlikte bu konunun daha da hassas hale geldiğini vurguladı.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, 2024 yılına ilişkin iş takvimini kamuoyuyla paylaştı. Yayınlanan takvim, Milli Eğitim Bakanlığı'nın önümüzdeki yıl içinde gerçekleştireceği faaliyetleri ve çalışma planlarını içeriyor.

5 ay önce Güncel

Personel Genel Müdürlüğü tarafından il/ilçe millî eğitim müdürlükleri şube müdürlerinin 2024 yılı yer değiştirme işlemlerine ilişkin kılavuz yayımlandı.