• DOLAR 34,20 %0.06
  • EURO 37,92 %-0.47
  • ALTIN 2.919,71 %0.82
  • BİST100 9.561 %-1.08
  • BITCOIN 63.600 %-0.78
  • ETHERIUM 2.622 %-0.49
13°
5 ay önce Güncel

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçlarında düdük çalacak hakemler belli oldu.

5 ay önce Güncel

Tekirdağ'dan depremin vurduğu Gaziantep’in İslahiye ilçesine görevlendirilen, dönüşte depremzedelere dağıtılan yardım malzemelerini resmi otobüse yükleyip evine götürdüğü gerekçesiyle tutuklanıp, yargılama sürecinde tahliye edilen 4'üncü sınıf emniyet müdürü Yadigar Işık, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

5 ay önce Güncel

Türkiye genelinde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi beklenirken, özellikle Marmara, Ege ve Batı Akdeniz'de yüksek sıcaklıkların devam edeceği, bazı bölgelerde ise fırtına beklenildiği açıklandı.

5 ay önce Güncel

Son dönemde artan kredi kartı komisyonları sebebiyle birçok işletme ve firma, ödeme yöntemi olarak IBAN'ı tercih etmeye başladı. Ancak, bu yöntemin kolaylıklarının yanı sıra bazı riskleri de beraberinde getirdiği uzmanlar tarafından paylaşıldı.

5 ay önce Güncel

Müge Anlı'ya başvuran Umut Yetik'in iddiaları gündem oldu. Başından iki evlilik geçen Umut Yetik, 19 yaşındaki oğlunun 29 yaşındaki eşiyle kaçtığı iddiasıyla Müge Anlı'ya başvurdu, "Benim ilk evliliğimden olan Mustafa Yetik ile 9 yıllık eşim ile Tuğçe Akpençe birlikte kaçtılar" dedi. Yetik, "Bu kadın bu şahıstan hamile kalsa benim torunumu doğuracak" diye konuştu.

5 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 7 ve 9 yıl vadeli tahvillerde ihale öncesi yapılan satışlarla birlikte toplamda 31,7 milyar TL'lik borçlanma gerçekleştirdi.

5 ay önce Güncel

Bakan Özhaseki, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in eleştirilerine "sözde genel başkan" diyerek yanıt verdi.

5 ay önce Güncel

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, hükümetin temmuz ayında asgari ücrete zam yapmama kararına destek verdi. Atalay, önce enflasyonun düşürülmesini, ardından alım gücünün belli bir seviyeye çekilmesini istedi.

5 ay önce Güncel

Kayseri'nin merkez Kocasinan ilçesinde, 24 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor

5 ay önce Güncel

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde yaşanan olayda, Gamze Ü. aracılığıyla tanıştığı Erhan M.'yi evine çağıran Yaşar Deniz Çakıcı ve diğer şüpheliler, tartışmanın ardından Erhan M. ve arkadaşını işkenceye maruz bırakarak çekilen görüntülerle suçlu bulundu.