• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 67.950 %-0.07
  • ETHERIUM 2.635 %0.4
11°
5 ay önce Güncel

Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, şirketi sarsan son gelişmelerin ardından yönetim kurulu başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

5 ay önce Güncel

Papua Yeni Gine Kinası'nın Türk lirası karşısındaki değeri geçtiğimiz yılda yükselmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl gerçekleşen Genel Seçimler sonrasında gündeme oturan ve 6 liraya kadar yükselen kina, son olarak 8 lira 59 kuruşa kadar çıktı. Bu durum, Türk lirası karşısında Papua Yeni Gine Kinası'nın değer kazanmaya devam ediyor.

5 ay önce Güncel

Danıştay Başkanlığı seçimi için belirlenen tarih, 24 Nisan olarak açıklandı. Mevcut Başkan Zeki Yiğit'in görev süresinin dolması sebebiyle yapılacak olan seçimde, 6. Daire Başkanı Emin Sınmaz ve 5. Daire Başkanı Fethi Aslan da adaylar arasında yer alacak.

5 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Now TV'de katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Özel, "Çok yakında büyük bir emekli mitingi düzenleyeceğiz" dedi. Erken seçim tartışmalarıyla ilgili de konuşan Özel, "Millet erken seçim isterse, ben de 'haydi' derim. Böyle giderlerse yakın" ifadelerini kullandı.

5 ay önce Güncel

Vivo'nun uygun fiyatlı serisi Vivo S19, Snapdragon 7 Gen 3 yonga seti ve 80W hızlı şarj desteği ile dikkat çekiyor.

5 ay önce Güncel

MHP Lideri Bahçeli, son dakika açıklamasında, "Türk bayrağını kabullenemeyen şerefsizler Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığından derhal çıkarılmalı." şeklinde bir tepki gösterdi. Bahçeli'nin bu açıklaması, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki belediye başkanlığı mazbata töreni sonrasında yaşanan olayları da işaret etti.

5 ay önce Güncel

Bugün, 22 Nisan'da bankalar normal mesai saatlerinde çalışacaklar. Ancak, 23 Nisan Salı gününde...

5 ay önce Güncel

İYİ Parti'nin 27 Nisan'daki kurultayı öncesi delege listesinde usulsüzlük iddiaları ortaya atıldı.

5 ay önce Güncel

Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe Kilit harekâtı kapsamında şehit edilen Teğmen Hulusi Elçi'nin katili olan Suriye uyruklu Xebat kod adlı terörist Mouhammad Hunawi, yapılan bir nokta operasyonla öldürüldü.

5 ay önce Güncel

Bilkent Şehir Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Kevser Gülcihan Balcı, bazı insanlarda kulak memesinde bulunan çizginin kalp-damar hastalıklarının belirtisi olabileceğini açıkladı.