• DOLAR 34,20 %0.05
  • EURO 37,96 %-0.37
  • ALTIN 2.912,99 %0.59
  • BİST100 9.538 %-1.32
  • BITCOIN 64.000 %0.79
  • ETHERIUM 2.635 %1.23
15°
5 ay önce Güncel

Türkiye'de akıllı telefon pazarının liderleri belli oldu. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından yayımlanan "Türkiye Elektronik Haberleşme Sektörü" raporu, 2023 yılında en çok satan akıllı telefon markalarını ortaya koydu.

5 ay önce Güncel

MHP lideri Devlet Bahçeli, 23 Nisan mesajında 'yerel halk' (locals) kelimesiyle gündeme gelen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i eleştirdi. Bahçeli, Şimşek'i Türk milletini "yerel halk" ifadesiyle değersizleştirmekle suçladı ve onu skandalların asıl sorumlusu olarak nitelendirdi.

5 ay önce Güncel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bir dizi ulaşım hattının ücretsiz olacağını açıkladı. Başkentray, Marmaray ve diğer bazı önemli hatlar vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek.

5 ay önce Güncel

Kafe ve restoranlarda yapılan boykotun ardından tekel bayileri de benzer bir eyleme hazırlanıyor. 20-21 Nisan'da yüksek fiyatlı hizmet sunan işletmelere gidilmemesi çağrısının ardından, Tekel Bayileri Yardımlaşma Platformu Başkanı Erol Dündar, sigara firmalarının esnafın kar marjını düşürdüğünü belirterek, British American Tobacco’nun (BAT) sigaralarını satmayacaklarını açıkladı.

5 ay önce Güncel

Eski Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığı için adaylığını duyurdu. Uyanık, futbolseverlerin ve Samsun halkının desteğiyle bu kararı aldığını belirtti.

5 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne yaklaşırken, emeğin önemine vurgu yaparak, sendikal faaliyetlerin destekçisi olduklarını ve huzursuzluğa yol açan eylemlerin çözümün bir parçası olmadığını belirtti.

5 ay önce Güncel

Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, şirketi sarsan son gelişmelerin ardından yönetim kurulu başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

5 ay önce Güncel

Papua Yeni Gine Kinası'nın Türk lirası karşısındaki değeri geçtiğimiz yılda yükselmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl gerçekleşen Genel Seçimler sonrasında gündeme oturan ve 6 liraya kadar yükselen kina, son olarak 8 lira 59 kuruşa kadar çıktı. Bu durum, Türk lirası karşısında Papua Yeni Gine Kinası'nın değer kazanmaya devam ediyor.

5 ay önce Güncel

Danıştay Başkanlığı seçimi için belirlenen tarih, 24 Nisan olarak açıklandı. Mevcut Başkan Zeki Yiğit'in görev süresinin dolması sebebiyle yapılacak olan seçimde, 6. Daire Başkanı Emin Sınmaz ve 5. Daire Başkanı Fethi Aslan da adaylar arasında yer alacak.

5 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Now TV'de katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Özel, "Çok yakında büyük bir emekli mitingi düzenleyeceğiz" dedi. Erken seçim tartışmalarıyla ilgili de konuşan Özel, "Millet erken seçim isterse, ben de 'haydi' derim. Böyle giderlerse yakın" ifadelerini kullandı.