• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.399 %0.96
  • ETHERIUM 2.646 %1.15
11°
5 ay önce Güncel

Son zamanlarda sosyal medya platformlarında yaşanan tartışmalar, AK Parti grup yönetimini harekete geçirdi. Parti içindeki milletvekillerine yapılan uyarıda, "Herkes sizi izliyor, adımlarınıza dikkat edin" denildi.

5 ay önce Güncel

Altın fiyatlarında gelişmeler arka arkaya yaşanıyor. Altın fiyatları yeni bir sürece adım atılıyor. Gram altın kendi rekorunu yeniden kırmaya hazırlanıyor. Peki gram altın ne kadar olacak? Hangi tarihlerde alım yapılmalı? Altın piyasası uzmanı İslam Memiş, merak edilen soruları cevapladı. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

İran ile İsrail tarafından meydana gelen gerilimlerinden dolayı 7 günlük zaman diliminde petrol fiyatları sert hareketler izliyor. Peki petroldeki azalış akaryakıt fiyatlarına etkisi ne olur? Konuyla ilgili soruları uzman isim yanıtladı. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, birkaç gün önce emeklilere yönelik çalışmalara adım atıldığını ve bittiğinde açıklanacağını belirtti. Peki emeklilere hangi yardımlar sağlanacak? Temmuz ayında emekli maaşı ne kadar olacak? En düşük emekli maaşı kaç olacak? İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Eski THY başmüfettişi Bilal Yıldız, Türk Hava Yolları'ndaki (THY) müdür ve üstü yöneticilerin almış olduğu maaşlar ile ilgili bir açıklama yaptı. Yıldız, yılda 16 maaş alan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'nin brüt maaşının 1 milyon 400 bin olduğunu ileri sürdü.

5 ay önce Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye'nin Yargı Reformu Strateji Belgesi ve İnsan Hakları Eylem Planı doğrultusunda mevzuatta değişiklikler ve yenilikler yapma gayreti içinde olduğunu belirtti. 8. Yargı Paketi'nin ardından şimdi 9. Yargı Paketi'nin hazırlıklarının tamamlandığını ifade etti.

5 ay önce Güncel

Ankara'nın Ulus meydanında, 2024 yılı öğretmen atamaları öncesinde, 81 ilin milyonlarca öğretmen adayı bir araya geliyor. Özellikle mülakatların kaldırılması talebiyle yoğun bir dönemde, atama kararını bekleyen öğretmenler birlik olup seslerini duyuracaklar.

5 ay önce Güncel

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü, adada gerçekleştirilecek kontrol çalışmaları nedeniyle Kız Kulesi'nin bir hafta kapatılacağını açıkladı.

5 ay önce Güncel

İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç, 94 yaşında hayatını kaybetti.

5 ay önce Güncel

Maliye'nin IBAN hesaplarına yönelik denetimi, vergi cezalarından kaçınma isteğiyle birlikte bir ihbar furyasını tetikledi. İhbarlar yalnızca IBAN üzerinden tahsilat yapanları değil, IBAN hesaplarını kiraya verenleri ve yakınlarının kullanımına izin verenleri de içeriyor. Hatta, IBAN kiralayanlar, kiraladıkları işletmeleri ve kişileri dahi ihbar etmeye başladılar.