• DOLAR 34,19 %0.02
  • EURO 38,11 %0.02
  • ALTIN 2.908,30 %0.43
  • BİST100 9.666 %0.00
  • BITCOIN 63.800 %-1.07
  • ETHERIUM 2.645 %0.34
12°
5 ay önce Güncel

Eski THY başmüfettişi Bilal Yıldız, Türk Hava Yolları'ndaki (THY) müdür ve üstü yöneticilerin almış olduğu maaşlar ile ilgili bir açıklama yaptı. Yıldız, yılda 16 maaş alan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'nin brüt maaşının 1 milyon 400 bin olduğunu ileri sürdü.

5 ay önce Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye'nin Yargı Reformu Strateji Belgesi ve İnsan Hakları Eylem Planı doğrultusunda mevzuatta değişiklikler ve yenilikler yapma gayreti içinde olduğunu belirtti. 8. Yargı Paketi'nin ardından şimdi 9. Yargı Paketi'nin hazırlıklarının tamamlandığını ifade etti.

5 ay önce Güncel

Ankara'nın Ulus meydanında, 2024 yılı öğretmen atamaları öncesinde, 81 ilin milyonlarca öğretmen adayı bir araya geliyor. Özellikle mülakatların kaldırılması talebiyle yoğun bir dönemde, atama kararını bekleyen öğretmenler birlik olup seslerini duyuracaklar.

5 ay önce Güncel

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü, adada gerçekleştirilecek kontrol çalışmaları nedeniyle Kız Kulesi'nin bir hafta kapatılacağını açıkladı.

5 ay önce Güncel

İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç, 94 yaşında hayatını kaybetti.

5 ay önce Güncel

Maliye'nin IBAN hesaplarına yönelik denetimi, vergi cezalarından kaçınma isteğiyle birlikte bir ihbar furyasını tetikledi. İhbarlar yalnızca IBAN üzerinden tahsilat yapanları değil, IBAN hesaplarını kiraya verenleri ve yakınlarının kullanımına izin verenleri de içeriyor. Hatta, IBAN kiralayanlar, kiraladıkları işletmeleri ve kişileri dahi ihbar etmeye başladılar.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ve Sudan ziyaretlerinde stratejik anlaşmalar imzalayarak, bölgesel iş birliğini ve terörle mücadeleyi güçlendirdi.

5 ay önce Güncel

Kulüpler Birliği heyeti, Türkiye Futbol Federasyonu'yla yapılan görüşmede, federasyonun seçim tarihini değiştirmeme kararını açıkladı.

5 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştireceği görüşmenin gündem maddelerini belirledi. Özel'in, bu görüşme için Çankaya Köşkü'nü tercih ettiği ancak son kararın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bırakıldığı ifade edildi.

5 ay önce Güncel

BTK'nın yayınladığı rapora göre, Türkiye'de IMEI kayıt oranları önemli ölçüde artarken, Samsung ve Apple cep telefonları öne çıkıyor ve yerli marka Reeder'ın kayıtlı cihaz sayısında belirgin bir artış yaşanıyor.