• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.347 %2.01
  • ETHERIUM 2.649 %0.25
5°
5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Anıtkabir'i ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin, ziyaret sırasında öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

5 ay önce Güncel

Kandilli Rasathanesi ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Akdeniz'de meydana gelen bir deprem hakkında farklı bilgiler verdi. Kandilli Rasathanesi, depremin büyüklüğünü 4.3 olarak belirtirken, AFAD ise büyüklüğünü 3.9 olarak duyurdu.

5 ay önce Güncel

Meteoroloji'den gelen son veriler ışığında, ülkemizde artacağı değerlendirilen sıcaklıkların bazı kesimlerde mevsim normallerinin 10-15 derece üzerine çıkacağı bildirildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı da gün içinde o saatlere dikkat çekti. İşte detaylar..

5 ay önce Güncel

Brent petrol fiyatlarındaki inişli çıkışlı grafik, benzin ve motorin fiyatlarına olumlu ya da olumsuz şekilde yansıyor. 23 Nisan 2024 benzin motorin (mazot) kaç TL, güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte güncel akaryakıt fiyatları..

5 ay önce Güncel

Son dönemde kamu sektöründe kadroya geçişlerle ilgili önemli bir adım atıldı. Ancak, sözleşmeli iken kadroya geçen çalışanların emeklilik sürecinde dikkat etmeleri gereken ince detaylar ortaya çıktı. Ayrıntılar haber detayımızda...

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Irak Başbakanı Muhammed Şiya Sudani himayesinde Irak, Türkiye, Katar ve BAE arasında Kalkınma Yolu Projesi ortaklığına yönelik 4'lü mutabakat zaptı imzalandı.

5 ay önce Güncel

Türkiye, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının ve milli iradenin tecelli edişinin 104. yıl dönümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve beraberindeki çocukları ağırlayacak. Erdoğan, daha sonra Meclis'te düzenlenecek 23 Nisan resepsiyonuna katılacak.

5 ay önce Güncel

Halk arasında Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, kendisini İsmailağa'dan ihraç ettirenin FETÖ olduğunu iddia etti. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Elon Musk'ın Twitter'a alternatif olduğu düşünülen sosyal medya platformlarından biri olan Post News, önümüzdeki birkaç hafta içinde kapanacağını duyurdu. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Fahiş fiyat artışı yapan işletmeler artık daha hızlı cezalandırılacak. Yapılacak olan düzenleme ile birlikte bu işletmelere cezai işlem uygulanana kadar ek tedbirler alınacak. Ayrıca, stokçuluk ayrı bir suç olarak ele alınacak ve bu konuda da yeni cezalar getirilecek.