• DOLAR 34,19 %0.02
  • EURO 38,11 %0.02
  • ALTIN 2.908,30 %0.43
  • BİST100 9.666 %0.00
  • BITCOIN 63.800 %-1.07
  • ETHERIUM 2.645 %0.34
12°
5 ay önce Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi, 17 Mart'ta gerçekleştirilen 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda kabul edilen yeni parti programını kamuoyuyla paylaştı. Genel Başkan Devlet Bahçeli, programın sunuş bölümünde, partinin uzun vadeli stratejik hedeflerini belirterek, 2053'te "Lider Ülke ve Süper Güç Türkiye" vizyonuna ulaşmayı hedeflediklerini vurguladı. Bahçeli, yeni hükümet sisteminin Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği için hayati öneme sahip olduğunu altını çizdi.

5 ay önce Güncel

Altın fiyatlarında ibre tersine döndü. Yeni haftaya düşüşle başlayan altın fiyatları durağan bir şekilde ilerliyor. Öyleyse, 23 Nisan Salı günü çeyrek altın ve gram altın ne kadar, kaç TL? İşte güncel altın fiyatları..

5 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Para Fonu (IMF) ve Dünya Bankası Bahar Toplantıları ile çeşitli etkinliklere katılmak üzere yaptığı ABD ziyaretinde enflasyon ve ekonomiye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

5 ay önce Güncel

Kulüpler Birliği heyetinin, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile dün gerçekleştirdiği toplantı gerilimle açılış yaptı. Mehmet Büyükekşi'nin aniden toplantıyı terk ettiği öne sürüldü.

5 ay önce Güncel

Aksaray'da yaşanan korkunç olayda, intihar eden bir borçlunun mezarı alacaklı tarafından açılarak yakılmak istendi.

5 ay önce Güncel

Bahar aylarına giriş yapılmasıyla beraber Gümüşhane senenin ilk kene vakası yaşandı. Uzmanlardan gelen uyarılarda, vakaların Türkiye genelinde hızla yayıldığı haziran ve temmuz aylarının risk taşıdığını yer aldı.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Anıtkabir'i ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin, ziyaret sırasında öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

5 ay önce Güncel

Kandilli Rasathanesi ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Akdeniz'de meydana gelen bir deprem hakkında farklı bilgiler verdi. Kandilli Rasathanesi, depremin büyüklüğünü 4.3 olarak belirtirken, AFAD ise büyüklüğünü 3.9 olarak duyurdu.

5 ay önce Güncel

Meteoroloji'den gelen son veriler ışığında, ülkemizde artacağı değerlendirilen sıcaklıkların bazı kesimlerde mevsim normallerinin 10-15 derece üzerine çıkacağı bildirildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı da gün içinde o saatlere dikkat çekti. İşte detaylar..

5 ay önce Güncel

Brent petrol fiyatlarındaki inişli çıkışlı grafik, benzin ve motorin fiyatlarına olumlu ya da olumsuz şekilde yansıyor. 23 Nisan 2024 benzin motorin (mazot) kaç TL, güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte güncel akaryakıt fiyatları..