• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.347 %2.01
  • ETHERIUM 2.648 %1.38
5°
5 ay önce Güncel

Altının gram fiyatı, haftaya değer kaybıyla başlayarak haftanın ikinci gününde yaklaşık 3 haftanın en düşük seviyesine geriledi. Güne düşüşle başlayan gram altın, 2 bin 416 TL seviyesinde işlem görüyor. Çeyrek altın 4 bin 190 TL'den, cumhuriyet altını ise 16 bin 690 TL'den satılıyor.

5 ay önce Güncel

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, anayasa sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, "23 Nisan haftasından sonra, önce partilerle yapacağımız temasla süreci başlatmayı düşünüyoruz. Fikri olan her kurum sürece katkı vermeli" dedi.

5 ay önce Güncel

FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan Hava Pilot Kurmay Albay Hasan K. (45), etkin pişmanlık yasasından faydalanarak itiraflarda bulundu. Hasan K.'nın itirafı üzerine emekli kurmay albay olan eşi Güler K. da gözaltına alındı ve itirafçı oldu. Güler K., "Denemelerde yüksek puan alınca beni 10 kişilik bir gruba dahil ettiler" diyerek şok detayları anlattı.

5 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kamu iktisadi teşebbüslerine gönderilen yazının yanıltıcı haberlere yol açtığını belirterek, koruyucu giyim yardımlarının kesildiği iddialarının asılsız olduğunu açıkladı.

5 ay önce Güncel

İstanbul Valisi Davut Gül, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nın Taksim'de kutlanması taleplerine karşılık olarak Taksim'in bu tür etkinliklere kapalı olduğunu ve kutlamaların başka bir alanda gerçekleştirileceğini belirtti.

5 ay önce Güncel

Büyükçekmece'de halüsinasyon gören bir kişi, bir binanın girişine sığınarak çevreye ateş açtı, ancak şans eseri can kaybı yaşanmadı.

5 ay önce Güncel

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, TFF başkanlık seçimi sürecinde, Kulüpler Birliği'nin uzlaşma sağladığını ancak erken seçim için imza toplama sürecinin sulandırıldığını belirtti.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtlarken, gıda fiyatlarındaki artışla mücadelede vatandaşın refahının öncelik olduğunu vurgulayarak, yeni tedbirlerin alınacağını ve fahiş fiyatlarla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.

5 ay önce Güncel

TÜİK ve UNICEF işbirliğiyle geliştirilen çocuk istatistikleri portalı, çocuklara istatistik kavramlarını eğlenceli bir şekilde öğretiyor ve çocuk hakları ile sürdürülebilir kalkınma konularında farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak ziyareti dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtladı. DEM Parti'nin Mardin ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyeleri'nde İstiklal Marşı'nın okunmadığı ve bayrağın kaldırıldığı iddialarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.