• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.347 %2.32
  • ETHERIUM 2.644 %0.3
6°
5 ay önce Güncel

Başkan Erdoğan, tarihi Irak ziyareti sonrasında ekonomiye yönelik önemli açıklamalar yaptı. Kamuda tasarruf ve fahiş fiyatlarla mücadele konusunda alınacak önlemleri paylaştı.

5 ay önce Güncel

Kayseri'de düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri sırasında, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması öncesinde yaşanan olayda, R.K. adlı bir kişi, "Ey Müslümanlar puta tapmayın" şeklinde bağırarak alana girdi. Olayın ardından R.K., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

5 ay önce Güncel

Ankara'da yaşanan bir olayda, Y.I. adlı kadın, sosyal medya platformunda tacize maruz kaldı. Mağdurun şikayeti üzerine yapılan araştırmada, hesabın IP bilgileri tespit edildi ve şüphelinin Y.I. ile bir dönem iş arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili 3 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

5 ay önce Güncel

Sivas'ın Şarkışla ilçesindeki İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak amacıyla bir paylaşım yaptı. Ancak paylaşımda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Yurt'un fotoğrafı, Mustafa Kemal Atatürk'ün yerine photoshop ile eklenmişti. Tepkiler sonrası paylaşımı düzeltti.

5 ay önce Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi, 17 Mart'ta gerçekleştirilen 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda kabul edilen yeni parti programını kamuoyuyla paylaştı. Genel Başkan Devlet Bahçeli, programın sunuş bölümünde, partinin uzun vadeli stratejik hedeflerini belirterek, 2053'te "Lider Ülke ve Süper Güç Türkiye" vizyonuna ulaşmayı hedeflediklerini vurguladı. Bahçeli, yeni hükümet sisteminin Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği için hayati öneme sahip olduğunu altını çizdi.

5 ay önce Güncel

Altın fiyatlarında ibre tersine döndü. Yeni haftaya düşüşle başlayan altın fiyatları durağan bir şekilde ilerliyor. Öyleyse, 23 Nisan Salı günü çeyrek altın ve gram altın ne kadar, kaç TL? İşte güncel altın fiyatları..

5 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Para Fonu (IMF) ve Dünya Bankası Bahar Toplantıları ile çeşitli etkinliklere katılmak üzere yaptığı ABD ziyaretinde enflasyon ve ekonomiye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

5 ay önce Güncel

Kulüpler Birliği heyetinin, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile dün gerçekleştirdiği toplantı gerilimle açılış yaptı. Mehmet Büyükekşi'nin aniden toplantıyı terk ettiği öne sürüldü.

5 ay önce Güncel

Aksaray'da yaşanan korkunç olayda, intihar eden bir borçlunun mezarı alacaklı tarafından açılarak yakılmak istendi.

5 ay önce Güncel

Bahar aylarına giriş yapılmasıyla beraber Gümüşhane senenin ilk kene vakası yaşandı. Uzmanlardan gelen uyarılarda, vakaların Türkiye genelinde hızla yayıldığı haziran ve temmuz aylarının risk taşıdığını yer aldı.