• DOLAR 34,22 %0.08
  • EURO 38,16 %0.12
  • ALTIN 2.897,56 %0.06
  • BİST100 9.666 %-1.14
  • BITCOIN 63.700 %-3.12
  • ETHERIUM 2.601 %-2.05
12°
5 ay önce Güncel

İstanbul Valisi Davut Gül, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nın Taksim'de kutlanması taleplerine karşılık olarak Taksim'in bu tür etkinliklere kapalı olduğunu ve kutlamaların başka bir alanda gerçekleştirileceğini belirtti.

5 ay önce Güncel

Büyükçekmece'de halüsinasyon gören bir kişi, bir binanın girişine sığınarak çevreye ateş açtı, ancak şans eseri can kaybı yaşanmadı.

5 ay önce Güncel

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, TFF başkanlık seçimi sürecinde, Kulüpler Birliği'nin uzlaşma sağladığını ancak erken seçim için imza toplama sürecinin sulandırıldığını belirtti.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtlarken, gıda fiyatlarındaki artışla mücadelede vatandaşın refahının öncelik olduğunu vurgulayarak, yeni tedbirlerin alınacağını ve fahiş fiyatlarla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.

5 ay önce Güncel

TÜİK ve UNICEF işbirliğiyle geliştirilen çocuk istatistikleri portalı, çocuklara istatistik kavramlarını eğlenceli bir şekilde öğretiyor ve çocuk hakları ile sürdürülebilir kalkınma konularında farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak ziyareti dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtladı. DEM Parti'nin Mardin ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyeleri'nde İstiklal Marşı'nın okunmadığı ve bayrağın kaldırıldığı iddialarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

5 ay önce Güncel

Başkan Erdoğan, tarihi Irak ziyareti sonrasında ekonomiye yönelik önemli açıklamalar yaptı. Kamuda tasarruf ve fahiş fiyatlarla mücadele konusunda alınacak önlemleri paylaştı.

5 ay önce Güncel

Kayseri'de düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri sırasında, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması öncesinde yaşanan olayda, R.K. adlı bir kişi, "Ey Müslümanlar puta tapmayın" şeklinde bağırarak alana girdi. Olayın ardından R.K., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

5 ay önce Güncel

Ankara'da yaşanan bir olayda, Y.I. adlı kadın, sosyal medya platformunda tacize maruz kaldı. Mağdurun şikayeti üzerine yapılan araştırmada, hesabın IP bilgileri tespit edildi ve şüphelinin Y.I. ile bir dönem iş arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili 3 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

5 ay önce Güncel

Sivas'ın Şarkışla ilçesindeki İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak amacıyla bir paylaşım yaptı. Ancak paylaşımda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Yurt'un fotoğrafı, Mustafa Kemal Atatürk'ün yerine photoshop ile eklenmişti. Tepkiler sonrası paylaşımı düzeltti.