• DOLAR 34,20 %0.10
  • EURO 38,13 %-0.13
  • ALTIN 2.894,52 %-0.88
  • BİST100 9.666 %-1.14
  • BITCOIN 63.888 %-3.07
  • ETHERIUM 2.615 %-1.95
13°
5 ay önce Güncel

Galatasaray'ın futbolcusu Mauro Icardi, 23 Nisan'da çocukları ve Türk futbolunu bir araya getiren özel bir paylaşımda bulundu.

5 ay önce Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, önümüzdeki hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmeyi planladıklarını açıkladı.

5 ay önce Güncel

Berber dükkanında yaşanan olayda, bir müşterinin tıraş esnasında dilinin boğazına kaçmasıyla berberin hızlı müdahalesiyle olası bir felaket önlendi.

5 ay önce Güncel

Ekonomist Şenol Babuşcu, hükümetin nisan ve mayıs aylarında yapmayı planladığı yüksek zam ve vergi artışlarını yıla yayma stratejisini ele aldı.

5 ay önce Güncel

İstanbul'da bir vergi dairesinde rüşvet skandalı yaşandı. İddialara göre, bir gelir uzmanı ve icra memuru, vergi borcu olan bir kişiyi tehdit ederek rüşvet talep etti. Ancak mali şube ekipleri tarafından yapılan operasyonla suçüstü yakalandılar.

5 ay önce Güncel

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BBDK), bankalara bir mesaj göndererek kredi kartı kullanıcılarına fazladan kredi kartı limiti tanımlayan uygulamaları durdurma talimatı verdi.

5 ay önce Güncel

Altının gram fiyatı, haftaya değer kaybıyla başlayarak haftanın ikinci gününde yaklaşık 3 haftanın en düşük seviyesine geriledi. Güne düşüşle başlayan gram altın, 2 bin 416 TL seviyesinde işlem görüyor. Çeyrek altın 4 bin 190 TL'den, cumhuriyet altını ise 16 bin 690 TL'den satılıyor.

5 ay önce Güncel

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, anayasa sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, "23 Nisan haftasından sonra, önce partilerle yapacağımız temasla süreci başlatmayı düşünüyoruz. Fikri olan her kurum sürece katkı vermeli" dedi.

5 ay önce Güncel

FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan Hava Pilot Kurmay Albay Hasan K. (45), etkin pişmanlık yasasından faydalanarak itiraflarda bulundu. Hasan K.'nın itirafı üzerine emekli kurmay albay olan eşi Güler K. da gözaltına alındı ve itirafçı oldu. Güler K., "Denemelerde yüksek puan alınca beni 10 kişilik bir gruba dahil ettiler" diyerek şok detayları anlattı.

5 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kamu iktisadi teşebbüslerine gönderilen yazının yanıltıcı haberlere yol açtığını belirterek, koruyucu giyim yardımlarının kesildiği iddialarının asılsız olduğunu açıkladı.