• DOLAR 34,22 %0.08
  • EURO 38,16 %0.12
  • ALTIN 2.897,56 %0.06
  • BİST100 9.666 %-1.14
  • BITCOIN 63.700 %-3.12
  • ETHERIUM 2.601 %-2.05
12°
5 ay önce Güncel

Zeytin fiyatlarındaki artış devam ediyor ve bazı markalarda bir adet zeytinin fiyatı 1 TL'yi aşmış durumda.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi.

5 ay önce Güncel

Rusya, yurttaşlarına Türk Hava Yolları (THY) ile seyahat etmemeleri yönünde uyarı yaptı. Rusya'nın İstanbul Başkonsolosu Andrey Buravov, Arjantin ve Meksika'ya uçuşlarında THY'nin Rusya Federasyonu vatandaşlarına zorluk çıkardığı haber ve şikayetleri üzerine THY ve Türk Dışişleri Bakanlığı ile temasa geçerek açıklama talep etmişti.

5 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Taksim'de 1 Mayıs kutlanmaması yasaklama değil kısıtlama, 7 yıldır uygulanıyor.

5 ay önce Güncel

Boşanmaların ardından mahkemelerin verdiği süresiz nafaka kararları gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Bakırköy Aile Mahkemesi'nden emsal teşkil edebilecek bir karar çıktı. Mahkeme, sadece 2 ay evli kalan ve süresiz nafaka talep eden Ö.T.'nin talebini reddederek, eski eşin bir kereye mahsus 25 bin TL nafaka ödenmesine hükmetti.

5 ay önce Güncel

Ankara Valiliği, il genelinde beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle vatandaşları yaşanması muhtemel olumsuzluklara karşı uyardı.

5 ay önce Güncel

Vatandaşlar, sıfır faizli ve vadeli ihtiyaç kredisi için internetten, banka hesabı açarak veya kredi kartı talep ederek başvurabilirken, hangi bankanın yeni müşterilere özel faizsiz kredi sunduğu merak konusu.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç için Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

5 ay önce Güncel

İsmailağa Camii imamı Salih Topçu, İsmailağa Cemaati'nin manevi lideri olarak Fikri Doğan Hoca'nın tayin edildiğini açıkladı.

5 ay önce Güncel

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Akif Sarper Önder, sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurdu.