• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.459 %2.64
  • ETHERIUM 2.645 %1.66
6°
5 ay önce Güncel

Vatandaşlar, sıfır faizli ve vadeli ihtiyaç kredisi için internetten, banka hesabı açarak veya kredi kartı talep ederek başvurabilirken, hangi bankanın yeni müşterilere özel faizsiz kredi sunduğu merak konusu.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç için Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

5 ay önce Güncel

İsmailağa Camii imamı Salih Topçu, İsmailağa Cemaati'nin manevi lideri olarak Fikri Doğan Hoca'nın tayin edildiğini açıkladı.

5 ay önce Güncel

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Akif Sarper Önder, sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurdu.

5 ay önce Güncel

Galatasaray'ın futbolcusu Mauro Icardi, 23 Nisan'da çocukları ve Türk futbolunu bir araya getiren özel bir paylaşımda bulundu.

5 ay önce Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, önümüzdeki hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmeyi planladıklarını açıkladı.

5 ay önce Güncel

Berber dükkanında yaşanan olayda, bir müşterinin tıraş esnasında dilinin boğazına kaçmasıyla berberin hızlı müdahalesiyle olası bir felaket önlendi.

5 ay önce Güncel

Ekonomist Şenol Babuşcu, hükümetin nisan ve mayıs aylarında yapmayı planladığı yüksek zam ve vergi artışlarını yıla yayma stratejisini ele aldı.

5 ay önce Güncel

İstanbul'da bir vergi dairesinde rüşvet skandalı yaşandı. İddialara göre, bir gelir uzmanı ve icra memuru, vergi borcu olan bir kişiyi tehdit ederek rüşvet talep etti. Ancak mali şube ekipleri tarafından yapılan operasyonla suçüstü yakalandılar.

5 ay önce Güncel

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BBDK), bankalara bir mesaj göndererek kredi kartı kullanıcılarına fazladan kredi kartı limiti tanımlayan uygulamaları durdurma talimatı verdi.