• DOLAR 34,20 %0.10
  • EURO 38,13 %-0.13
  • ALTIN 2.894,52 %-0.88
  • BİST100 9.666 %-1.14
  • BITCOIN 64.000 %-2.9
  • ETHERIUM 2.610 %-2.08
12°
5 ay önce Güncel

Prof. Dr. Ahmet Ercan, Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde büyük bir depremin oluşturabileceği tsunami dalgalarına yönelik kritik bir değerlendirme yaptı. Ercan "Büyük İstanbul depreminin beklendiği Marmara'da 7,5 büyüklüğündeki bir deprem en fazla 2,5 metre dalga yaratacak" şeklinde konuştu.

5 ay önce Güncel

Beklenen haber geldi. Motorine indirim bu gece bekleniyor. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

5 ay önce Güncel

Su fiyatları geçtiğimiz seneye kıyasla yüzde 120 oranında yükseliş gösterdi. Bugün 19 litre damacana suyun ortalama fiyatı bazı yerlerde 140 liraya ulaştı. Bu anlamda 200 mililitrelik bir bardak suyun fiyatı 2,5 TL'ye ulaşırken, perakende satışta 200 ml bardak su 5, 500 ml su 15 TL olduğu değerlendirildi.

5 ay önce Güncel

Resmi Gazete'de paylaşılan ilan kapsamında, 3 üniversitenin çeşitli fakülte ve birimlerine toplamda 62 akademisyen alınacağı duyuruldu.

5 ay önce Güncel

Farklı işletmelerde rastlanan fahiş fiyatlara yönelik Ticaret Bakanlığı çalışma başlattı. Bu çalışma kapsamında ürünlerin ambalajı üzerine tavsiye fiyatı şeklinde ifade yer alacağı düşünülüyor. Böylece, üretici-perakendeci ve toptancı ürünün fiyatını ortaya çıkarmasıyla mal o fiyattan raflarda satışa sunulacak.

5 ay önce Güncel

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, sürekli olarak gündeme düşen mevcut saat uygulamasının değiştirilmesi için bir çalışmalarının olmadığını dile getirdi.

5 ay önce Güncel

Türk tarihçi ve yazar İlber Ortaylı, Türk Hava Yolları’nın (THY) İzmir-İstanbul seferinde rahatsızlık geçirdi. Ortaylı’ya yapılan ilk müdahale sonrası sağlık durumunun iyi olduğu belirlenirken, uçak gecikmeli uçuş yaptı.

5 ay önce Güncel

WhatsApp'ın, yeni bir güncelleme ile "Yakındaki Kişiler" adı verilen bir özelliği test ettiği bildiriliyor. Bu özellik, kullanıcıların çevrimdışı belge ve diğer dosyaları yakınındaki kişilere iletebilmesini sağlayacak.

5 ay önce Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, DEM Parti'nin terör örgütleriyle ilişkisini belirgin şekilde ortaya koymaması durumunda kapatma davası açılabileceğini belirtti. Tunç, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 104. açılış yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde TBMM'de düzenlenen resepsiyonda konuştu.

5 ay önce Güncel

Dolandırıcılar, sahte ev ilanları ve kapora talepleriyle kiracıları hedef alarak yeni bir dolandırıcılık yöntemi geliştirdi. Bu yöntemde, dolandırıcılar emlakçı aracılığıyla gerçekleşen sahte ev ilanlarıyla kiracıları kandırıyorlar. Kiracılara, evi kiralayabilmek için kapora göndermeleri gerektiği söyleniyor ve bu parayı gönderdikten sonra dolandırıldıklarını anlıyorlar.