• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.459 %2.64
  • ETHERIUM 2.645 %1.66
6°
5 ay önce Güncel

İYİ Parti milletvekili Lütfü Türkkan, sosyal medya hesabından önemli bir paylaşımda bulundu. Türkkan'ın paylaşımında, "Gelecekte Suriyeli sayısı 40 milyon olacak ve bunun 10 milyonu Suriyeli çocuk olacak. Türk çocukları azınlıkta kalacak.” ifadelerine yer verdi.

5 ay önce Güncel

Türk Patent ve Marka Kurumu (TÜRKPATENT) tarafından, bu yıl geçerli olacak ücret tarifesi açıklandı.

5 ay önce Güncel

Bankada parası olanları yakından ilgilendiren bir gelişme yaşanıyor. Yatırım amacıyla ev ya da araba alanlar, son dönemlerde banka mevduatlarına yönelerek kazanç sağlıyor. Mevduat faizleri, en cazip yatırım araçlarından biri haline gelmekte ve hızla yükselmektedir. Ancak, bu yükselişin süresi 30 Nisan'da doluyor.

5 ay önce Güncel

Son dönemde piyasada çeyrek ve Cumhuriyet altını bulunurluğunda yaşanan sıkıntılar nedeniyle vatandaşların tercihi değişti. Piyasada ‘kesme altın’ olarak bilinen altınlara ilgi artıyor. Ancak kesme altın almanın bir sakıncası olabilir mi? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı ve İstanbul Mücevherciler Kuyumcular ve Sarraflar Derneği (İMKUSAD) Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Yıldırımtürk, vatandaşlara önemli bir uyarıda bulundu. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Prof. Dr. Ahmet Ercan, Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde büyük bir depremin oluşturabileceği tsunami dalgalarına yönelik kritik bir değerlendirme yaptı. Ercan "Büyük İstanbul depreminin beklendiği Marmara'da 7,5 büyüklüğündeki bir deprem en fazla 2,5 metre dalga yaratacak" şeklinde konuştu.

5 ay önce Güncel

Beklenen haber geldi. Motorine indirim bu gece bekleniyor. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

5 ay önce Güncel

Su fiyatları geçtiğimiz seneye kıyasla yüzde 120 oranında yükseliş gösterdi. Bugün 19 litre damacana suyun ortalama fiyatı bazı yerlerde 140 liraya ulaştı. Bu anlamda 200 mililitrelik bir bardak suyun fiyatı 2,5 TL'ye ulaşırken, perakende satışta 200 ml bardak su 5, 500 ml su 15 TL olduğu değerlendirildi.

5 ay önce Güncel

Resmi Gazete'de paylaşılan ilan kapsamında, 3 üniversitenin çeşitli fakülte ve birimlerine toplamda 62 akademisyen alınacağı duyuruldu.

5 ay önce Güncel

Farklı işletmelerde rastlanan fahiş fiyatlara yönelik Ticaret Bakanlığı çalışma başlattı. Bu çalışma kapsamında ürünlerin ambalajı üzerine tavsiye fiyatı şeklinde ifade yer alacağı düşünülüyor. Böylece, üretici-perakendeci ve toptancı ürünün fiyatını ortaya çıkarmasıyla mal o fiyattan raflarda satışa sunulacak.

5 ay önce Güncel

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, sürekli olarak gündeme düşen mevcut saat uygulamasının değiştirilmesi için bir çalışmalarının olmadığını dile getirdi.