• DOLAR 34,26 %0.26
  • EURO 37,22 %0.40
  • ALTIN 2.991,32 %1.25
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.218 %2.12
  • ETHERIUM 2.651 %2.04
7°
5 ay önce Güncel

Türk tarihçi ve yazar İlber Ortaylı, Türk Hava Yolları’nın (THY) İzmir-İstanbul seferinde rahatsızlık geçirdi. Ortaylı’ya yapılan ilk müdahale sonrası sağlık durumunun iyi olduğu belirlenirken, uçak gecikmeli uçuş yaptı.

5 ay önce Güncel

WhatsApp'ın, yeni bir güncelleme ile "Yakındaki Kişiler" adı verilen bir özelliği test ettiği bildiriliyor. Bu özellik, kullanıcıların çevrimdışı belge ve diğer dosyaları yakınındaki kişilere iletebilmesini sağlayacak.

5 ay önce Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, DEM Parti'nin terör örgütleriyle ilişkisini belirgin şekilde ortaya koymaması durumunda kapatma davası açılabileceğini belirtti. Tunç, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 104. açılış yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde TBMM'de düzenlenen resepsiyonda konuştu.

5 ay önce Güncel

Dolandırıcılar, sahte ev ilanları ve kapora talepleriyle kiracıları hedef alarak yeni bir dolandırıcılık yöntemi geliştirdi. Bu yöntemde, dolandırıcılar emlakçı aracılığıyla gerçekleşen sahte ev ilanlarıyla kiracıları kandırıyorlar. Kiracılara, evi kiralayabilmek için kapora göndermeleri gerektiği söyleniyor ve bu parayı gönderdikten sonra dolandırıldıklarını anlıyorlar.

5 ay önce Güncel

Zeytin fiyatlarındaki artış devam ediyor ve bazı markalarda bir adet zeytinin fiyatı 1 TL'yi aşmış durumda.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi.

5 ay önce Güncel

Rusya, yurttaşlarına Türk Hava Yolları (THY) ile seyahat etmemeleri yönünde uyarı yaptı. Rusya'nın İstanbul Başkonsolosu Andrey Buravov, Arjantin ve Meksika'ya uçuşlarında THY'nin Rusya Federasyonu vatandaşlarına zorluk çıkardığı haber ve şikayetleri üzerine THY ve Türk Dışişleri Bakanlığı ile temasa geçerek açıklama talep etmişti.

5 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Taksim'de 1 Mayıs kutlanmaması yasaklama değil kısıtlama, 7 yıldır uygulanıyor.

5 ay önce Güncel

Boşanmaların ardından mahkemelerin verdiği süresiz nafaka kararları gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Bakırköy Aile Mahkemesi'nden emsal teşkil edebilecek bir karar çıktı. Mahkeme, sadece 2 ay evli kalan ve süresiz nafaka talep eden Ö.T.'nin talebini reddederek, eski eşin bir kereye mahsus 25 bin TL nafaka ödenmesine hükmetti.

5 ay önce Güncel

Ankara Valiliği, il genelinde beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle vatandaşları yaşanması muhtemel olumsuzluklara karşı uyardı.