• DOLAR 34,20 %0.09
  • EURO 38,11 %-0.17
  • ALTIN 2.887,93 %-1.11
  • BİST100 9.666 %-1.14
  • BITCOIN 64.048 %-2.74
  • ETHERIUM 2.587 %-2.85
13°
5 ay önce Güncel

Üç üniversite, çeşitli fakültelerine toplam 62 yeni akademik personel katılımı için başvuruları açtı. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanlara göre, pozisyonlar için başvurular bugün itibarıyla başladı ve Mayıs ayının başına kadar devam edecek.

5 ay önce Güncel

Piyasalar, Merkez Bankası'nın yarın paylaşacağı faiz kararına kitlenirken Dolar/TL güne 32,57 seviyesinden açılış yaptı. Euro/TL ise 34,89 seviyesinde işlem sağlıyor.

5 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin batı bölgelerinde ciddi hava koşulları beklendiğini duyurdu. Ege, İç Anadolu’nun batısı ve Batı Akdeniz'in iç kesimleri başta olmak üzere 17 şehir için sarı kod uyarısı verildi. Vatandaşların olası fırtına ve toz taşınımına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği belirtildi.

5 ay önce Güncel

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren bir konu olan yıllık izin hakkı, EYT'den emekli olanlar için de önemli bir rol oynuyor. İşte bu konuda dikkate alınması gereken kritik detaylar haberimizde.

5 ay önce Güncel

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda geçen gün sabah yaşanan aksaklık, 50 saati aşkın bir süredir çözüme kavuşmadı. Metro Hattı'ndaki arıza sebebiyle Altunizade durağında yoğunluk oluştu. İstanbul'da yaşayanların günlük yaşamları, evden işe, okula veya başka bir yere gitmek üzere çıkmalarıyla olumsuz etkileniyor.

5 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yapmış olduğu son hava tahmin raporuna göre, 17 il için 'sarı' kodlu uyarı yaptı. Uyarı kapsamında iç ve batı kesimlerde kuvvetli fırtına olacağı değerlendirildi.

5 ay önce Güncel

İYİ Parti milletvekili Lütfü Türkkan, sosyal medya hesabından önemli bir paylaşımda bulundu. Türkkan'ın paylaşımında, "Gelecekte Suriyeli sayısı 40 milyon olacak ve bunun 10 milyonu Suriyeli çocuk olacak. Türk çocukları azınlıkta kalacak.” ifadelerine yer verdi.

5 ay önce Güncel

Türk Patent ve Marka Kurumu (TÜRKPATENT) tarafından, bu yıl geçerli olacak ücret tarifesi açıklandı.

5 ay önce Güncel

Bankada parası olanları yakından ilgilendiren bir gelişme yaşanıyor. Yatırım amacıyla ev ya da araba alanlar, son dönemlerde banka mevduatlarına yönelerek kazanç sağlıyor. Mevduat faizleri, en cazip yatırım araçlarından biri haline gelmekte ve hızla yükselmektedir. Ancak, bu yükselişin süresi 30 Nisan'da doluyor.

5 ay önce Güncel

Son dönemde piyasada çeyrek ve Cumhuriyet altını bulunurluğunda yaşanan sıkıntılar nedeniyle vatandaşların tercihi değişti. Piyasada ‘kesme altın’ olarak bilinen altınlara ilgi artıyor. Ancak kesme altın almanın bir sakıncası olabilir mi? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı ve İstanbul Mücevherciler Kuyumcular ve Sarraflar Derneği (İMKUSAD) Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Yıldırımtürk, vatandaşlara önemli bir uyarıda bulundu. İşte detaylar...