• DOLAR 34,25 %0.38
  • EURO 37,25 %0.49
  • ALTIN 2.994,74 %1.37
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.600 %1.86
  • ETHERIUM 2.646 %1.34
9°
5 ay önce Güncel

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS/1) sonuçları, 24 Mart 2024 tarihinde yapılan sınavın ardından Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklandı. Adaylar, 24 Nisan 2024 tarihinden itibaren saat 11.00'den sonra T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle ÖSYM'nin resmi web sitesi olan https://sonuc.osym.gov.tr adresinden sınav sonuçlarını sorgulayabileceklerdir.

5 ay önce Güncel

Milli Savunma Bakanlığı'nın 829 sürekli işçi alımı için başvurular başladı. İŞKUR aracılığıyla yapılan alımda, KPSS şartı aranmayacak.

5 ay önce Güncel

Adana'da yaşanan olay tüm şehirde konuşulmaya devam ediyor. Seyhan ilçesinde yaşayan bir Suriyeli adam, evine geç gelen kapısını şüphelenince, evi aramaya başladı. Arama sonucunda mutfak tezgahının altında, daha önce eşine görüşmemesi için uyardığı arkadaşını buldu. Şok edici anlar yaşayan adam, arkadaşını önce darp etti, ardından da bıçakladı.

5 ay önce Güncel

WhatsApp, kullanıcıların internet bağlantısı olmadan dosya ve medya aktarımı yapmalarına olanak tanıyacak yeni bir özelliği test ediyor.

5 ay önce Güncel

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye genelinde yağış beklenmezken, özellikle Ege, Marmara ve İç Anadolu'nun batısında kuvvetli lodos ve toz taşınımı yaşanması bekleniyor. Bu durumun hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesine neden olması öngörülüyor.

5 ay önce Güncel

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), bankalara gönderdiği yeni bir talimatla kredi kartlarına tanımlanan fazla limitlerin denetlenmesini istedi.

5 ay önce Güncel

Türk Lirası mevduat hesapları için uygulanan gelir vergisi stopaj avantajının süresi 30 Nisan'da doluyor. 1 Mayıs itibarıyla ise stopaj oranının yüzde 15 olarak uygulanması bekleniyor.

5 ay önce Güncel

2016 yılında Efkan Ala'nın yerine İçişleri Bakanı olarak atanan Süleyman Soylu, 7 sene boyunca bu görevde bulundu. Süleyman Soylu, 4 Haziran 2023'te Mayıs seçimlerinden sonra koltuğunu Ali Yerlikaya'ya devretti. Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sessizliğini bozdu.

5 ay önce Güncel

Yüksek yargıdaki seçim sürecini Danıştay ile devam ediyor. Bugün saat 14.00'te yeni başkanını belirlemek üzere Genel Kurul toplanıyor. Görev süresi dolan Başkan Zeki Yiğit yerine kimin geçeceği merak konusu.

5 ay önce Güncel

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'de devam eden sabit yaz saati uygulamasının sürdürüleceğini belirtti.