• DOLAR 34,23 %0.32
  • EURO 37,22 %0.41
  • ALTIN 2.992,07 %1.28
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.100 %1.12
  • ETHERIUM 2.650 %0.91
10°
5 ay önce Güncel

Erkin Koray'ın milliyetçilik üzerine yaptığı unutulmaz konuşma yeniden gündeme geldi. Türk Rock müziğinin efsane isimlerinden olan Koray, TRT'de katıldığı bir programda milliyetçilik konusunda önemli mesajlar vermişti. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

TCMB raporuna göre konut fiyatları 2024 yılı şubat ayında bir önceki senenin aynı dönemine göre nominal olarak yüzde 58,3 oranında yükseldi, reel olarak ise yüzde 5,1 oranında düştü. Şubat ayında ise Türkiye'de yıllık enflasyon oranı yüzde 67,07 olarak paylaşılmıştı.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, fahiş fiyat artışlarına karşı alınacak yeni önlemleri duyurdu. Ambalaj üzerine yazılacak fiyatlarla günlük değişimlerin önüne geçilmesi de alınacak önlemler arasında yer alıyor. Ticaret Bakanlığı, bu konuda yasal düzenleme hazırlıklarına başladı.

5 ay önce Güncel

Patiswiss marka çikolatanın kurucusu ve CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, sosyal medya hesaplarını kapattı. Tunaoğlu'nun bu kararı, bir tüketiciye verdiği tepki ve Hacettepe Üniversitesi'nde yüksek lisans diplomasının gerçekliğinin sorgulanmasıyla gündeme gelmişti.

5 ay önce Güncel

Üç üniversite, çeşitli fakültelerine toplam 62 yeni akademik personel katılımı için başvuruları açtı. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanlara göre, pozisyonlar için başvurular bugün itibarıyla başladı ve Mayıs ayının başına kadar devam edecek.

5 ay önce Güncel

Piyasalar, Merkez Bankası'nın yarın paylaşacağı faiz kararına kitlenirken Dolar/TL güne 32,57 seviyesinden açılış yaptı. Euro/TL ise 34,89 seviyesinde işlem sağlıyor.

5 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin batı bölgelerinde ciddi hava koşulları beklendiğini duyurdu. Ege, İç Anadolu’nun batısı ve Batı Akdeniz'in iç kesimleri başta olmak üzere 17 şehir için sarı kod uyarısı verildi. Vatandaşların olası fırtına ve toz taşınımına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği belirtildi.

5 ay önce Güncel

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren bir konu olan yıllık izin hakkı, EYT'den emekli olanlar için de önemli bir rol oynuyor. İşte bu konuda dikkate alınması gereken kritik detaylar haberimizde.

5 ay önce Güncel

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda geçen gün sabah yaşanan aksaklık, 50 saati aşkın bir süredir çözüme kavuşmadı. Metro Hattı'ndaki arıza sebebiyle Altunizade durağında yoğunluk oluştu. İstanbul'da yaşayanların günlük yaşamları, evden işe, okula veya başka bir yere gitmek üzere çıkmalarıyla olumsuz etkileniyor.

5 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yapmış olduğu son hava tahmin raporuna göre, 17 il için 'sarı' kodlu uyarı yaptı. Uyarı kapsamında iç ve batı kesimlerde kuvvetli fırtına olacağı değerlendirildi.