• DOLAR 34,18 %0.04
  • EURO 38,29 %0.30
  • ALTIN 2.899,46 %-0.71
  • BİST100 9.667 %-1.13
  • BITCOIN 64.205 %-1.98
  • ETHERIUM 2.619 %-1.11
15°
5 ay önce Güncel

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye genelinde yağış beklenmezken, özellikle Ege, Marmara ve İç Anadolu'nun batısında kuvvetli lodos ve toz taşınımı yaşanması bekleniyor. Bu durumun hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesine neden olması öngörülüyor.

5 ay önce Güncel

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), bankalara gönderdiği yeni bir talimatla kredi kartlarına tanımlanan fazla limitlerin denetlenmesini istedi.

5 ay önce Güncel

Türk Lirası mevduat hesapları için uygulanan gelir vergisi stopaj avantajının süresi 30 Nisan'da doluyor. 1 Mayıs itibarıyla ise stopaj oranının yüzde 15 olarak uygulanması bekleniyor.

5 ay önce Güncel

2016 yılında Efkan Ala'nın yerine İçişleri Bakanı olarak atanan Süleyman Soylu, 7 sene boyunca bu görevde bulundu. Süleyman Soylu, 4 Haziran 2023'te Mayıs seçimlerinden sonra koltuğunu Ali Yerlikaya'ya devretti. Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sessizliğini bozdu.

5 ay önce Güncel

Yüksek yargıdaki seçim sürecini Danıştay ile devam ediyor. Bugün saat 14.00'te yeni başkanını belirlemek üzere Genel Kurul toplanıyor. Görev süresi dolan Başkan Zeki Yiğit yerine kimin geçeceği merak konusu.

5 ay önce Güncel

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'de devam eden sabit yaz saati uygulamasının sürdürüleceğini belirtti.

5 ay önce Güncel

Erkin Koray'ın milliyetçilik üzerine yaptığı unutulmaz konuşma yeniden gündeme geldi. Türk Rock müziğinin efsane isimlerinden olan Koray, TRT'de katıldığı bir programda milliyetçilik konusunda önemli mesajlar vermişti. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

TCMB raporuna göre konut fiyatları 2024 yılı şubat ayında bir önceki senenin aynı dönemine göre nominal olarak yüzde 58,3 oranında yükseldi, reel olarak ise yüzde 5,1 oranında düştü. Şubat ayında ise Türkiye'de yıllık enflasyon oranı yüzde 67,07 olarak paylaşılmıştı.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, fahiş fiyat artışlarına karşı alınacak yeni önlemleri duyurdu. Ambalaj üzerine yazılacak fiyatlarla günlük değişimlerin önüne geçilmesi de alınacak önlemler arasında yer alıyor. Ticaret Bakanlığı, bu konuda yasal düzenleme hazırlıklarına başladı.

5 ay önce Güncel

Patiswiss marka çikolatanın kurucusu ve CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, sosyal medya hesaplarını kapattı. Tunaoğlu'nun bu kararı, bir tüketiciye verdiği tepki ve Hacettepe Üniversitesi'nde yüksek lisans diplomasının gerçekliğinin sorgulanmasıyla gündeme gelmişti.