• DOLAR 34,25 %0.38
  • EURO 37,23 %0.43
  • ALTIN 2.978,88 %0.83
  • BİST100 8.874 %-1.43
  • BITCOIN 68.149 %1.71
  • ETHERIUM 2.622 %0.48
11°
5 ay önce Güncel

Türkiye'nin ekonomik gündeminde Merkez Bankası'nın faiz politikaları belirleyici bir rol oynamaya devam ediyor. Şubat ayında geçici bir ara verilen sıkılaştırma politikasının ardından mart ayında faiz oranlarının 500 baz puan artırılmasıyla birlikte, ekonomi çevrelerinde faiz indirimi beklentileri ön plana çıkıyor.

5 ay önce Güncel

Danıştay Başkanı Zeki Yiğit, yeniden başkanlık görevine seçildi. Bugün Danıştay Genel Kurulu'nda gerçekleştirilen seçimde, Zeki Yiğit 4 yıl boyunca Yüksek Mahkeme'nin başkanlığını yapacak isim olarak belirlendi.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, okul müdürleri ve müdür yardımcıları için yeniden görevlendirme işlemlerini tamamladı. Bu kapsamda, 4 yıl ve 8 yıl aynı kurumda çalışan yöneticiler için yeni görev yerleri belirlendi ve kararnameler okullara gönderildi. Yöneticiler, Milli Eğitim Bakanlığı'nın doküman yönetim sistemi üzerinden kararnamelerini alacaklar.

5 ay önce Güncel

İhtiyaç kredisi kullanacak olanlar için sevindirici haberler var: Bankalar, sıfır faiz imkanı ile kredi kullanımını mümkün kılıyor. Bu kredi fırsatından yararlanmak isteyenler, bankaların belirlediği limitler ve ödeme koşulları hakkında bilgi alabilirler. Başvurularını internet üzerinden veya mobil bankacılık hizmetleri aracılığıyla da tamamlayabilirler. İşte faizsiz kredi fırsatı sunan bazı bankalar ve ödeme koşulları haberimizde...

5 ay önce Güncel

Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor'un eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz, evinde ölü olarak bulundu.

5 ay önce Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye'nin teröre ve şiddete karşı kararlı tutumunu vurgulayarak, terörü destekleyen partilere mesafe koymaları gerektiğini belirtti.

5 ay önce Güncel

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, parlamenter sisteme dönüş olasılığına ilişkin "Sistem sayesinde işleyiş hızlandı. Eksikler varsa giderilir." şeklinde yanıt verdi.

5 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde "bir miktar öğretmen ataması yapacağız" ifadelerini eleştirdi.

5 ay önce Güncel

23 Nisan resepsiyonunda "AK Parti'ye biz değil MHP kaybettirdi" diyen Erbakan, iktidara dönük eleştirilerini sürdüreceğini söyledi. YRP lideri, muhalefete geçen belediyelere işaret ederek "Türkiye'de borç paçadan akıyor. Belediyeler, merkezi yönetim, vatandaş borçlu. Muhalefetin eline geçen belediyelerde bu durum ayan, beyan ortaya çıktı" dedi.

5 ay önce Güncel

Uzman Doktor İbrahim Oğuz, Denizli Devlet Hastanesi Kardiyoloji Bölümü'nde görev yapmakta olup, Covid aşısı olmayanların kalp krizi riskinin arttığını belirtti. Yapılan bir çalışmada, Covid aşısı olmayanların, aşı olanlara göre daha fazla kalp krizi riski taşıdığının ortaya çıktığını ifade etti.