• DOLAR 34,18 %0.04
  • EURO 38,27 %0.26
  • ALTIN 2.906,84 %-0.46
  • BİST100 9.679 %-1.01
  • BITCOIN 63.645 %-2.76
  • ETHERIUM 2.603 %-1.66
18°
5 ay önce Güncel

İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, İYİ Parti'den istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi'ne katıldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada bu önemli haberi duyurdu.

5 ay önce Güncel

Hükümetin kamuda tasarruf tedbirleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde düzenlenen 23 Nisan resepsiyonuna da yansıdı. Daha önceki organizasyonlarda genellikle zengin menüler tercih edilirken, bu yılki resepsiyonda ise daha sade bir menü sunuldu. Önceki yıllarda kuzu tandır ve hindi gibi çeşitli yemeklerin servis edildiği organizasyonda, bu kez kuru pasta, börek, biber dolması, mercimek köftesi gibi yiyecekler sunuldu. Konuklara, önceki senelerde olduğu gibi meyve suyu ikram edildi.

5 ay önce Güncel

Kahramanmaraş, son derece üzücü bir olaya sahne oldu. 4 yaşındaki Sultan Akgül, kayıp olarak aranıyordu ve Akgül'ün cesedi evlerinin yanındaki samanlıkta kafası kesilmiş halde bulundu.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Ermenileri Patriği Sahak Maşalyan'a Birinci Dünya Savaşı'nda hayatını kaybeden Osmanlı İmparatorluğu vatandaşı Ermenileri anma ve barış çağrısı yaparak mesaj gönderdi.

5 ay önce Güncel

Temmuz ayı itibarıyla Türkiye'deki memurlar ve emekliler, enflasyon oranlarına endeksli olarak önemli bir maaş zammı alacak. Zam, kıdem tazminatı ve sosyal yardımlar dahil birçok ödemeyi de etkileyecek.

5 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, siber suçlarla mücadele kapsamında gerçekleştirilen Sibergöz-33 ve Sibergöz-34 Operasyonları'nda 63 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Jandarma Genel Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde Mersin, İstanbul, Hakkari, Tekirdağ ve Niğde'de nitelikli dolandırıcılık, yasa dışı bahis ve çocuk müstehcenliği suçlarının bilişim sistemleri kullanılarak işlendiğini belirtti.

5 ay önce Güncel

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS/1) sonuçları, 24 Mart 2024 tarihinde yapılan sınavın ardından Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklandı. Adaylar, 24 Nisan 2024 tarihinden itibaren saat 11.00'den sonra T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle ÖSYM'nin resmi web sitesi olan https://sonuc.osym.gov.tr adresinden sınav sonuçlarını sorgulayabileceklerdir.

5 ay önce Güncel

Milli Savunma Bakanlığı'nın 829 sürekli işçi alımı için başvurular başladı. İŞKUR aracılığıyla yapılan alımda, KPSS şartı aranmayacak.

5 ay önce Güncel

Adana'da yaşanan olay tüm şehirde konuşulmaya devam ediyor. Seyhan ilçesinde yaşayan bir Suriyeli adam, evine geç gelen kapısını şüphelenince, evi aramaya başladı. Arama sonucunda mutfak tezgahının altında, daha önce eşine görüşmemesi için uyardığı arkadaşını buldu. Şok edici anlar yaşayan adam, arkadaşını önce darp etti, ardından da bıçakladı.

5 ay önce Güncel

WhatsApp, kullanıcıların internet bağlantısı olmadan dosya ve medya aktarımı yapmalarına olanak tanıyacak yeni bir özelliği test ediyor.