• DOLAR 34,18 %0.05
  • EURO 38,33 %0.40
  • ALTIN 2.918,39 %-0.06
  • BİST100 9.693 %-0.87
  • BITCOIN 64.149 %-2.14
  • ETHERIUM 2.632 %-0.69
22°
5 ay önce Güncel

Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor'un eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz, evinde ölü olarak bulundu.

5 ay önce Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye'nin teröre ve şiddete karşı kararlı tutumunu vurgulayarak, terörü destekleyen partilere mesafe koymaları gerektiğini belirtti.

5 ay önce Güncel

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, parlamenter sisteme dönüş olasılığına ilişkin "Sistem sayesinde işleyiş hızlandı. Eksikler varsa giderilir." şeklinde yanıt verdi.

5 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde "bir miktar öğretmen ataması yapacağız" ifadelerini eleştirdi.

5 ay önce Güncel

23 Nisan resepsiyonunda "AK Parti'ye biz değil MHP kaybettirdi" diyen Erbakan, iktidara dönük eleştirilerini sürdüreceğini söyledi. YRP lideri, muhalefete geçen belediyelere işaret ederek "Türkiye'de borç paçadan akıyor. Belediyeler, merkezi yönetim, vatandaş borçlu. Muhalefetin eline geçen belediyelerde bu durum ayan, beyan ortaya çıktı" dedi.

5 ay önce Güncel

Uzman Doktor İbrahim Oğuz, Denizli Devlet Hastanesi Kardiyoloji Bölümü'nde görev yapmakta olup, Covid aşısı olmayanların kalp krizi riskinin arttığını belirtti. Yapılan bir çalışmada, Covid aşısı olmayanların, aşı olanlara göre daha fazla kalp krizi riski taşıdığının ortaya çıktığını ifade etti.

5 ay önce Güncel

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, TikTok temsilcilerini Meclis'e çağırarak dezenformasyonla mücadele ve platformun vaatlerini yerine getirmemesi konusunda eleştirilerde bulundu.

5 ay önce Güncel

Son zamanlarda sosyal medyada 'Banka hesabınızı kiralayın, yüksek kazanç sağlayın' gibi paylaşımların artmasıyla birlikte uzmanlar, bu tür faaliyetlerin yasa dışı kumar ve bahis gelirlerini aklamak için kullanıldığı konusunda uyarıyor. Bu tür dolandırıcılık faaliyetlerine dahil olmanın hukuki sonuçlarına dikkat çekti. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Milli Savunma Bakanlığı, kendi bünyesindeki kurumlarda istihdam edilmek üzere yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlarda KPSS şartının aranmayacağı belirtilirken, 1829 kişilik büyük bir kontenjan açıldığı belirtildi. İşte alımlarla ilgili detaylar...

5 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın Para Politikası Kurulu, politika faizi kararını açıklamak için 25 Nisan Perşembe gününü bekliyor; piyasalarda politika faizinin yüzde 50'de sabit tutulması öngörülüyor