• DOLAR 34,18 %0.05
  • EURO 38,33 %0.40
  • ALTIN 2.918,39 %-0.06
  • BİST100 9.693 %-0.87
  • BITCOIN 64.149 %-2.14
  • ETHERIUM 2.632 %-0.69
22°
5 ay önce Güncel

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Sözcü Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek'in kendisi hakkındaki 'havuzlu villa' iddialarının üzerinden 2 gün geçtiğini belirterek, Zeyrek'e meydan okudu. Varank, daha önce Zeyrek'e "Elimde görüntüler var, havuzdaki fotoğrafımı ortaya çıkar; yarın tüm görevlerimden istifa edeyim." çağrısında bulunmuştu. Ancak Zeyrek'in herhangi bir kanıt sunamaması üzerine Varank, yeniden meydan okudu ve "Çağrımın üzerinden 2 gün geçti, haysiyetin varsa yayınla." dedi.

5 ay önce Güncel

Prof. Dr. Şenol Babuşçu, 1 Mayıs'tan itibaren mevduat faizi geliri üzerinden alınan gelir vergisi stopajının yüzde 15'e yükseleceğini belirtti. Türk Lirası mevduatlar için uzun süredir yürürlükte olan gelir vergisi stopajına ilişkin düzenlemenin süresinin 30 Nisan'da sona ermesi bekleniyor.

5 ay önce Güncel

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Meclis'te yaptığı açıklamada öğretmen atamaları konusuna dikkat çekti. Tahtasız, "Öğretmenler atama gibi atama bekliyor!" ifadeleriyle, memur öğretmenlerin de atama bekleyen öğretmenler gibi mağduriyet yaşadığını vurguladı.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, TV100 ekranlarında Kübra Par'ın konuğu olarak gündeme ilişkin soruları cevapladı. Bakan Tekin, "2 Haziran LGS takviminde değişiklik olmayacak" şeklinde konuştu.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bugün TV100 canlı yayınında Kübra Par'ın gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, TV100 ekranlarında Kübra Par'ın konuğu olarak öğretmen atama ve mülakat konularında açıklamalarda bulundu. Tekin, mülakatlarda herhangi bir kişiyi kayırmayacaklarını ve adil bir süreç yürüteceklerini belirtti.

5 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşme sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken bir açıklama geldi. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir" ifadelerine yer verdi.

5 ay önce Güncel

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, güzel bir havanın keyfini çıkararak dışarıda bir yürüyüş yaparken görüntülendi. Partinin resmi sosyal medya hesabından paylaşılan videoda, sanatçı Ferdi Tayfur'un "Söyleten Sensin" şarkısı eşliğinde Bahçeli'nin yürüyüş anları yer aldı.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, önümüzdeki hafta öğretmen atamalarıyla ilgili rakamların netleştiğini ve müfredatın da gelecek hafta tamamlanacağını açıkladı.

5 ay önce Güncel

Galatasaray'ın genç yeteneği Barış Alper Yılmaz, bu sezon gösterdiği çıkışla Avrupa'nın dikkatini çekiyor ve Aston Villa'nın transfer radarına girdi.