• DOLAR 34,20 %0.10
  • EURO 38,22 %0.14
  • ALTIN 2.923,16 %0.10
  • BİST100 9.777 %0.00
  • BITCOIN 64.490 %-1.62
  • ETHERIUM 2.638 %-0.6
21°
5 ay önce Güncel

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, TBMM'deki 23 Nisan özel oturumunda, DEM Parti'li belediyelerde yaşanan bayrak ve İstiklal Marşı tartışmalarına tepki gösterdi

5 ay önce Güncel

Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin "2023 İnsan Hakları Raporu"nu asılsız iddialarla ve önyargılı yorumlarla hazırlandığı gerekçesiyle sert bir şekilde eleştirdi.

5 ay önce Güncel

Dışişleri Bakanlığı, 1915 olaylarına ilişkin tek taraflı açıklamaları reddederek uluslararası hukuka aykırı olduğunu vurguladı ve tüm tarafları uzlaşı çabalarını desteklemeye çağırdı.

5 ay önce Güncel

Diyarbakır Çermik ilçesindeki muhtarlık seçimleri nedeniyle çıkan anlaşmazlık, Karacaviran Mahallesi'nde dün akşam şiddetli bir kavgaya dönüştü, dört kişi yaralandı.

5 ay önce Güncel

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri yatırımcıları tedirgin ediyor. İsrail-Filistin ve İran-İsrail gerilimleriyle birlikte altın fiyatları dalgalanıyor. Dolar ve ons altındaki artışlar, gram altın ve çeyrek altın gibi altın türlerinin fiyatlarını etkiliyor. Peki, altın alınır mı, satılır mı? Uzman İslam Memiş, konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önerisiyle Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyatlarla mücadele kapsamında ambalajların üzerine fiyat etiketi konulması için çalışmalara başladı.

5 ay önce Güncel

Türkiye'nin ekonomik gündeminde Merkez Bankası'nın faiz politikaları belirleyici bir rol oynamaya devam ediyor. Şubat ayında geçici bir ara verilen sıkılaştırma politikasının ardından mart ayında faiz oranlarının 500 baz puan artırılmasıyla birlikte, ekonomi çevrelerinde faiz indirimi beklentileri ön plana çıkıyor.

5 ay önce Güncel

Danıştay Başkanı Zeki Yiğit, yeniden başkanlık görevine seçildi. Bugün Danıştay Genel Kurulu'nda gerçekleştirilen seçimde, Zeki Yiğit 4 yıl boyunca Yüksek Mahkeme'nin başkanlığını yapacak isim olarak belirlendi.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, okul müdürleri ve müdür yardımcıları için yeniden görevlendirme işlemlerini tamamladı. Bu kapsamda, 4 yıl ve 8 yıl aynı kurumda çalışan yöneticiler için yeni görev yerleri belirlendi ve kararnameler okullara gönderildi. Yöneticiler, Milli Eğitim Bakanlığı'nın doküman yönetim sistemi üzerinden kararnamelerini alacaklar.

5 ay önce Güncel

İhtiyaç kredisi kullanacak olanlar için sevindirici haberler var: Bankalar, sıfır faiz imkanı ile kredi kullanımını mümkün kılıyor. Bu kredi fırsatından yararlanmak isteyenler, bankaların belirlediği limitler ve ödeme koşulları hakkında bilgi alabilirler. Başvurularını internet üzerinden veya mobil bankacılık hizmetleri aracılığıyla da tamamlayabilirler. İşte faizsiz kredi fırsatı sunan bazı bankalar ve ödeme koşulları haberimizde...