• DOLAR 34,20 %0.03
  • EURO 38,19 %-0.02
  • ALTIN 2.914,89 %-0.18
  • BİST100 9.777 %0.00
  • BITCOIN 64.650 %-1.9
  • ETHERIUM 2.616 %-1.81
20°
5 ay önce Güncel

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 64 geçici işçi alımı gerçekleştirecek. İşte ilanın detayları..

5 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları (THY), Fransa'nın Lyon, Marsilya, Nice ve Paris kentlerine yarın icra edilmesi planlanan bazı seferlerini karşılıklı olarak iptal etti.

5 ay önce Güncel

Bankalar mevduat faiz tutarlarını çok kısa sürede değiştirebiliyor. İnternet bankacılığı ile şubedeki faiz oranları arasında makas giderek açılıyor. Öyleyse mevduat faiz oranlarında son durum nedir? Müşteri 1 milyon TL’yi faize koyduğunda aylık getirisi ne olur? İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Bugünün programı yoğun olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da çeşitli etkinliklere katılacak. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Petrol fiyatlarında yaşanan düşüş, motorin fiyatlarına olumlu yansıdı. Gece yarısından itibaren motorin fiyatlarında 1 lira 17 kuruşluk bir indirim uygulanacak.

5 ay önce Güncel

Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde milyonlarca kullanıcıyı üzecek dikkat çeken bir değişikliğe gidildi. Artık uyku apnesi olduğu belirlenen kişiler ehliyet alamayacak ya da ehliyetlerini yenileme fırsatları olmayacak.

5 ay önce Güncel

Yılbaşından beridir trafik poliçelerine uygulanan yüzde 30 zam sonrası, fiyat oluşturmada yeni bir sistem geliştirildi. Bu kapsamda trafik poliçe fiyatları belirlenirken 'asgari ücret zammı' da değerlendirilecek. Uzmanlar mayıs ayından itibaren poliçelere yüzde 3 zam uygulanacağını tahmin ediyor.

5 ay önce Güncel

Piyasalar, bugün duyurulacak olan Merkez Bankası’nın faiz kararına odaklandı. Peki faiz kararı ne olacak? Söz konusu karar altın, dolar ve borsa yatırımcılarına nasıl yansıyacak? İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

ABD, Japonya ve başka ülkelerdeki kümes hayvanları merkezlerinde geçtiğimiz yılın neredeyse tamamını kapsayan kuş gribinin tekrardan gündeme gelmesi yumurta fiyatlarına zam olarak yansıdı.

5 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, evcil hayvanların uçağa alınma şartları üzerinde olan ve kabin içinde taşınması zor olanlar için İstanbul Havalimanı’nda bir "Pet Lounge" konusu üzerinde hazırlıklara başlandığını açıkladı.