• DOLAR 34,16 %-0.01
  • EURO 38,22 %0.08
  • ALTIN 2.924,68 %0.15
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.400 %-0.76
  • ETHERIUM 2.650 %-0.75
20°
5 ay önce Güncel

Bu yıl hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek hacı adaylarının kafile ve uçuş bilgileri erişime açıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, "Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 Yılı Hac Organizasyonu" kapsamında hacı adaylarının kafile ve uçuş bilgileri belli oldu.

5 ay önce Güncel

Piyasalar, Merkez Bankası'nın faiz kararını beklerken, İstanbul serbest piyasada dolar 32,5850 liradan, euro ise 34,8980 liradan güne başladı. Dolar, piyasaların Merkez Bankası'nın faiz kararına odaklandığı 25 Nisan 2024 sabahına yükselişle başladı.

5 ay önce Güncel

Son zamanlarda gündemden düşmeyen İYİ Parti'de, bir istifa daha yaşandı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir paylaşımında, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda hizmet veren öğretmenlerin Nisan ayı ek ders ücreti hesaplamaları yapıldı. Hangi günler için kesinti yapılacağı ve ne kadar ödeme alınacağı merak ediliyor. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings değerlendirmesinde, Türkiye’nin mali duruşunun ‘açıkça genişleyici’ olduğunu dile getirdi.

5 ay önce Güncel

İzmir Bayındır'daki bir ortaokulda öğrenim gören 12 yaşındaki N.T., fen bilgisi öğretmeni F.Ş. (53) tarafından şiddet ve tacize maruz kaldığını ailesine söyledi. Öğretmen tacizden açığa alındı... 8 yıl önce de soruşturma geçirmiş. İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Altın, ABD para politikasına ve doların durumuna dair beklentileri şekillendirecek enflasyon verilerinin öncesinde üç günlük düşüşünü sürdürdü.

5 ay önce Güncel

İstanbul'un Kuruçeşme semtindeki bir işletmede yaşanan cinsel istismar vakası, kamuoyunu derinden sarsıyor. 24 Kasım'da meydana gelen olayda, işletmenin müdürü M.A. tarafından garson olarak çalışan S.Z.'ye içki ısmarlandı. Ancak içkiyi içen genç kadın bilincini kaybedince müdürün istismarına maruz kaldı.

5 ay önce Güncel

Son zamanlarda gündemde büyük ses getiren Patiswiss olayında yeni bir gelişme yaşandı. Sosyal medyada bir kullanıcının küflü çikolata paylaşımına yapmış olduğu yorumla dikkat çeken Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, görevi bıraktığını duyurmuştu. Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun LinkedIn profilinde 2013 yılında tamamlandığını belirttiği ancak Hacettepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans programının ilk mezunları 2015 yılında olduğu açıklandı.

5 ay önce Güncel

Tarım ve Orman Bakanlığı, "Türk Gıda Kodeksi Arı Ürünleri Tebliği"ni Resmi Gazete'de yayımlayarak yürürlüğe soktu. Tebliğle, arı sütü, toz arı sütü, arı poleni, kurutulmuş arı poleni ve arı ekmeğinin üretim süreci ve piyasaya arzıyla ilgili önemli düzenlemeler getirildi.