• DOLAR 34,17 %-0.01
  • EURO 38,21 %0.04
  • ALTIN 2.923,24 %0.10
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.800 %0.38
  • ETHERIUM 2.667 %-0.19
21°
5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat taslağının yarın öğleden sonra kamuoyuyla paylaşılmak üzere askıya çıkarılacağını bildirdi.

5 ay önce Güncel

Emekli vatandaşlar için bölgesel destek verilmesiyle ilgili iddialar gündeme gelirken, bu destek ne zaman verilecek, nasıl olacak ve hangi şartlar aranacak gibi sorular merak konusu oldu. İşte bu konuda bilinmesi gerekenler haberimizde...

5 ay önce Güncel

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, sosyal medyada sürücülerin sağlık şartlarıyla ilgili doğru bilgilendirme yaparak kamuoyunu uyardı.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, belirli şartları sağlayan okullarda ders saatlerini 30 dakikaya düşürme kararı aldı. Peki, hangi okullar için bu uygulama geçerli? Ders saatinin düşürülmesi için hangi şartların yerine getirilmesi gerekiyor?

5 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşmenin önümüzdeki hafta yapılması kararlaştırıldı. Peki, bu görüşmede neler konuşulacak? CHP kurmaylarının dikkat çeken açıklamaları neler? İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Şubat ayına ilişkin konut fiyatları artış oranlarını açıkladı. TCMB'nin raporuna göre, kalite etkisinden arındırılmış Konut Fiyat Endeksi (KFE), bir önceki aya kıyasla yüzde 2,2 artış göstererek 1216,0 seviyesine ulaştı.

5 ay önce Güncel

Mide Bulandıran Mesajlar: Öğrencisine Cinsel İçerikli Mesajlar Gönderen Öğretmen Tutuklandı

5 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) Nisan ayı faiz kararı büyük bir merakla bekleniyor. TCMB, geçtiğimiz ay politika faizini yüzde 50'ye yükseltmişti ve bu ay yapılacak toplantıda faiz artırımına devam edilip edilmeyeceği büyük önem taşıyor. İşte, ekonomistlerin faiz kararına ilişkin tahminleri haberimizde.

5 ay önce Güncel

WhatsApp'ın yeni özellikleri kullanıcıların iletişim deneyimini daha da kolaylaştırıyor. Özellikle rehberde kayıtlı olmayan numaraları doğrudan WhatsApp üzerinden arayabilme özelliği, kullanıcıların hızlıca iletişim kurmasını sağlıyor. Bu özellik sayesinde, rehbere kaydetmek istemediğiniz kişilerle kısa süreli görüşmeler yapmak mümkün olacak. Özellik, özellikle uluslararası aramalar yapan kullanıcılar için oldukça avantajlı, çünkü numarayı WhatsApp içinden tuşlayarak kolayca arama yapabilecekler

5 ay önce Güncel

Ambalaj üzerine tavsiye fiyat uygulamasıyla gramaj hilesine son verilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önerisiyle gündeme gelen bu uygulama, ürünlerin ambalajında gram fiyatının görünür olmasını sağlayacak. Her bir ürünün paketlenme tarihiyle birlikte gramaj bilgisinin de etikette yer alması, tüketicilerin ürünlerin gerçek değerini daha net görmesini sağlayacak.