• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.950 %0.69
  • ETHERIUM 2.660 %-0.37
23°
5 ay önce Güncel

Malatya Pütürge Yatılı Bölge Okulu'nda, bir belediye çalışanı tarafından drone çekerken yaşanan olayda, öğrenciye saldırıldı ve şikayet üzerine şüpheli gözaltına alındı.

5 ay önce Güncel

Emekli vatandaşlarımızın aldığı maaşlarla ilgili tartışmalar devam ederken, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan'ın çift maaş aldığı ortaya çıktı. Alpaslan'ın aylık geliri, toplamda 800 bin lirayı aştı. Bakan yardımcısı, aldığı maaşın yanı sıra Kuveyt Türk Yönetim Kurulu Üyeliği'nden de ciddi bir gelir elde ediyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, Alpaslan'ın Kuveyt Türk'teki maaşının dövize endeksli olduğunu belirtti.

5 ay önce Güncel

Gümüşhane Sağlık Müdürü Necip Yemenici, bahar aylarının gelmesiyle birlikte kene ısırıklarında önemli bir artış yaşandığını ifade etti. Nisan ayı itibarıyla bölgede 8 kene ısırığı vakası kaydedildi. Bu vakalardan üç kişi hastaneden taburcu edilirken, beş kişinin ise tedavisi devam ediyor.

5 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), yerel seçimlerin ardından Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısını gerçekleştirdi ve politika faizini yüzde 50 seviyesinde sabit bıraktı. PPK'nın bu kararı, piyasa beklentileri doğrultusunda alınmış bir adım olarak değerlendirildi. Dolar ve Euro'da son durum haber detayımızda...

5 ay önce Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sırasında bir okulda düzenlenen etkinliklerde yaşanan olay, tartışmalara neden oldu. Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Dilan Polat'ın gözaltına alınma anının canlandırıldığı müsamere, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

5 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, politika faizini geçen ayki toplantıda 500 baz puan artırarak yüzde 50'ye yükseltti, ancak ekonomistlerin beklentisi bu seviyede sabit kalması yönündeydi.

5 ay önce Güncel

ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol, şirketin personel yapısı, millileştirme faaliyetleri ve yüksek teknolojili ürünlerine dair bilgiler vererek Türkiye'nin savunma sanayiindeki gücünü vurguladı.

5 ay önce Güncel

Sürücü adaylarının ve mevcut ehliyet sahiplerinin, hangi sağlık problemlerini taşımamaları gerekiyor? İşte detaylar...

5 ay önce Güncel

TBMM, TikTok'a ahlak dışı içerikler nedeniyle bant daraltma cezası vermeyi düşünüyor, dijital mecralar komisyonu ise çeşitli yaptırımların uygulanacağını belirtiyor.

5 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yaklaşan yeni müfredatla ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Bakan Tekin, özellikle öğretmenlerin yeni müfredatı nasıl uygulayacaklarına ilişkin bir hizmet içi eğitim sürecinin başlatılacağını duyurdu.